Eveniment-Social

Scandal cu interlopi, intr-o unitate medicala din Iasi. A fost chemata politia

Publicat: 14 sept. 2016
1

@ Acestia s-au potolit in momentul in care la spital a sosit un echipaj de politisti, agentii de paza fiind depasiti de situatie

Ieri dimineata, la o unitate medicala din Iasi a izbucnit un scandal mostru. Agentii de paza nu au putut aplana conflictul si a fost nevoie de interventia unui echipaj de politisti. Totul s-a intamplat in Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Trei interlopi din Iasi, din clanuri diferite, au fost transportati la unitatea medicala mentionata, dupa ce s-au luat la bataie in strada. Un barbat in varsta de 50 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de cunostinta si traumatism toraco-abdominal, iar celalalt pacient, de 40 de ani, avea un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal.

A treia victima este un barbat de 37 de ani, diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, cranio-facial si toraco-abdominal. Dupa acordarea ingrijirilor medicale, cei trei a fost trimisi la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, deoarece nu necesitau spitalizare, traumatismele fiind minore. Acestia au ajuns la spital cu ambulanta. Bataia a avut loc in noaptea de marti spre miercuri. Imediat, in curtea spitalului au sosit vreo 20 de membri ai celor doua clanuri rivale.

La un moment dat, victimele s-au luat la bataie in UPU, iar interventia cadrelor medicale de a-i calma s-a dovedit ineficienta. Speriati ca ar putea fi loviti de agresori, medicii au solicitat sprijinul agentilor de paza, care nu au putut aplana conflictul. In tot acest timp, afara, cele doua grupuri rivale se certau ca la usa cortului, fiind la un pas de incaierare. Unii dintre acestia au fortat intrarea in UPU. Medicii au solicitat ajutorul politistilor.

„Cei trei pacienti batuti au luat cate o targa si au izbit in usi. Personalul medical a fost la un pas de a fi lovit si s-au speriat cand au vazut ca lovesc cu targa in usi. Noaptea, a fost o bataie intre doua clanuri de interlopi din Iasi, in strada. La spital au venit si sustinatorii celor agresati, vreo 20 de indivizi. Am chemat politia, pentru ca agentii de paza nu au facut fata acestui conflict. Cei trei pacienti au fost trimisi la un consult de specialitate la neurochirurgie. Nu aveau traumatisme grave care sa necesite spitalizarea. Inca o data, personalul medical a fost pus in pericol”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPUSMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.
Comentarii
  • Acesti scandalagii, mai mult ca sigur tuciurii, ar trebui sa fie consultati deoar daca au asigurare medicala, altfel n-au decat sa crape. In acest fel s-ar mai reduce numarul lor. Peste tot unde mergi si unde te intorci nu incapi de acesti tatuati rapanosi si cu frizuri „moderne”, vai mama lor!

Adauga un comentariu