Magazin

Scandal ca la usa cortului dintre Marioara Zavoranu si o prietena a Oanei

Publicat: 18 iun. 2012
1

Marioara Zavoranu si Dana, fosta prietena a familiei, au fost puse fata in fata la CANCAN TV. Cele doua femei s-au certat si au urlat una la cealalta reprosandu-si multe lucruri. Se pare ca totul a pornit de la bani. Dana este suparata ca i-a luat apararea Oanei la TV si nu a primit niciun leu.

Marioara Zavoranu si Dana, fosta prietena a Oanei, au fost invitate la CANCAN TV pentru a discuta despre Oana. Cele doua femei s-au asezat pe canapea cu spatele una la cealalta. „Sunt suparata pentru ca si dansa mi-a intors spatele cand eu le-am sustinut cauza. Am facut asta fara sa fiu remunerata”, a spus Dana.

Marioara Zavoranu a fost la un pas sa plece din platou din cauza ca si Dana a fost invitata. „Eu nu am stiu ca va veni si ea aici. Daca stiam nu veneam”.

Dana a povestit ca ea i-a luat partea Oanei de fiecare data cand aceasta a fost jignita: „Am fost alaturi de ea cand Vadim Tudor a vorbit-o de rau, Eu v-am sunat si de ziua dvs. Sa nu ma mai jigniti pentru faptul ca sunt saraca. Nu toata lumea a avut norocul dvs. Nu as vrea sa am norocul vostru. Eu sunt bolnava, am muncit pentru tot ce am avut. Mie nu mi-a lasat nici tata, nici mama nimic. Barbatii nu mi-au lasat nimic. Sunt casatorita de 20 de ani si sa nu va luati de sotul meu”, a spus Dana.

„Sotul tau e din etnia rroma. Mi-ai cerut bani. Inca mai ai sa imi dai bani, un milion”, a spus Marioara.

„Am reprosat faptul ca i-a multumit unui om care i-a jignit fata. Ultimul razboi a fost crunt. Nu ma intereseaza daca s-au impacat sau nu. Ma intereseaza moralitatea. Pentru mine, criza de isterie a Oanei, ca nu putea sa o vada la Tv, si apoi sa o iubeasca…

Marioara i-a sarit in ajutor Oanei ca sa opreasca procesele nu pentru ca o iubeste. Marioara trebuia sa-i spuna sa nu se mai tareasca la TV. Apoi zicea ca Pepe ii vrea averea”, a acuzat Dana.

„Eu de fapt nici nu stiu ce vrea individa asta. Stii ca ai un par frumos si lung? Ce-ai zice daca as spala cu el pe jos. Fata asta nu e intreaga la cap. Ii e foame de bani. E mituita de Pepe”, a spus Marioara.

„Nu ma atingeti ca-s nevasta de tigan„, a ripostat Dana.

Realizatorii emisiunii au fost nevoiti sa o mute pe Marioara Zavoranu de pe canapea.

„Pentru ce ati adus-o pe femeia asta aici? De ce imi face chestia asta? Nu mai pot! Nu mai vreau sa stau”, a spus Marioara, in lacrimi.

„Eu nu v-am jignit! De ce plecati? Eu de aici o sa plec la medic ca m-ati luat de mana, de par…”, a comentat Dana.

Intrebata daca e adevarat ca Oana a fost exorcizata, Marioara a spus: „Pepe poate sa spuna tot vrute si nevrute. Nu stiu daca a intrat preotul la ei in casa ca nu am stat cu ei”.

Dana a comentat ca ar trebui sa o lase in pace pe Oana sa nu il mai atace pe Pepe: „Numai dumneavoastra spuneti adevaruri! Daca nu ati stat la ei in casa ca sa stiti de ce va bagati, de ce nu o lasati pe Oana sa se linisteasca?”.

„Ce te f*** pe tine grija?”, i-a raspuns Marioara.
Adauga un comentariu