National

SASE accidente in mai putin de trei ore

Publicat: 21 aug. 2016
1
Sase acidente s-au produs, astazi dupa-amiaza, in mai putin de trei ore, pe soselele din judetul Prahova, trei dintre acestea producandu-se pe DN 1.
Unul dintre accidentele de pe DN 1 a avut loc in zona centurii de vest a municipiului Ploiesti, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat intr-un stalp, doua persoane fiind ranite, potrivit IPJ Prahova, potrivit news.ro.
Celelalte doua accidente de pe DN 1 s-au produs la Comarnic. Primul a avut loc la intrarea in oras, unde trei autoturisme s-au ciocnit, fara ca pasagerii sa fie raniti. 20 de minute mai tarziu, un alt accident, in care au fost implicate tot trei autovehicule, s-a produs la 200 de metri de locul in care s-a petrecut celalalt. Nici de data aceasta nu au fost victime.
Si pe DN 1 B Ploiesti – Buzau a avut loc un accident, dupa ce soferul unui BMW a intrat intr-un sens giratoriu in apropiere de Ploiesti fara a acorda prioritate unui alt autoturism se afl deja acolo, o femeie aflata in masina care circula regulamentar fiind ranita.
Si pe drumurile judetene din Prahova s-au produs doua acidente. Unul dintre acestea a avut loc la Paulesti, unde o soferita a fost ranita dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autorurism.
In comuna Provita de Jos, un adolescent in varsta de 16 ani a fost de asemenea ranit dupa ce bicicleta pe care circula a fost acrosata de un autoturism. 
Centrul Infotrafic a anuntat ca pe DN 1 se circula ingreunat, astazi dupa-amiaza, fiind coloane de masini pe Valea Prahovei, pe sensul de mers catre Bucuresti.
Sursa: www.romaniatv.netAdauga un comentariu