Eveniment-Social

Sarbatori fara fast la Pascani?

Publicat: 14 oct. 2012
1

Activitatile organizate cu prilejul zilei de 1 Decembrie nu vor mai fi sarbatorite la Pascani in mod traditional, asa cum era organizat pana anul trecut. Anuntul a fost facut de catre administratorul public al Primariei, Gica Zanet. Prea multe detalii nu a dat, precizand faptul ca deocamdata inca se mai discuta pe aceasta tema. „Activitatile dedicate zilei de 1 Decembrie nu vor mai fi organizate in acest an la fel cum se obisnuia pana acum. O sa fie schimbari. Deocamdata nu s-a luat o decizie ferma in aceasta privinta”, a spus Gica Zanet. Cel mai probabil pascanenii vor asista la vechile activitati cum se obisnuia sa se organizeze pe timpul fostului primar Neculai Ratoi, unde cativa alesi locali se adunau in centru orasului si, urmati de o fanfara, depuneau cateva coroane la monumentele din oras.
Fostul primar a schimbat modul de a sarbatori, activitatile locale devenind unele normale si asemanatoare cu activitatile organizate de celelalte orase din tara. Este vorba despre activitati cultural artistice, depuneri de coroane, constituirea dispozitivului pentru desfasurarea ceremonialului militar si religios, oficierea serviciului religios, defilarea detasamentului de onoare dar si masa traditionala cu fasole si cârnati si un pahar de vin fiert.
Comentarii
  • Chelibosul asta avar dupa bani nu face nimic decat sa incasee salariul de la Primarie. Si ala de ** 0*0 *00. Ar trebui dat afara. Nu stie decat sa citeasca cateva acte si apoi le comenteaza ca Vadim. Huaaaaaa

Adauga un comentariu