National

Sapte militari, retinuti in cazul furtului de la Ciorogarla

Publicat: 13 feb. 2009
1

Sapte militari au fost retinuti, ieri, de Sectia Parchetelor Militare in legatura cu furtul de arme din depozitul unitatii militare de la Ciorogarla, acuzatii urmand a fi adusi, astazi, in fata instantei Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti, pentru emiterea mandatelor de arestare.

Ministerul Public informeaza ca au fost retinuti sergentul major Ionut Gagea, caporalul Ion Petrica, caporalul Marius Tudorache – pentru furt calificat cu consecinte deosebit de grave si pentru calcare de consemn, sergentul Marian Tudorache, caporalul Marian Dinu, caporalul Cristian Radu si soldatulul Nicusor Nita – pentru calcare de consemn. In urma cercetarilor efectuate de procurorii militari, impreuna cu ofiteri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, ai Serviciului Roman de Informatii, precum si ai Directiei Generale de Informatii a Armatei, a rezultat ca primii trei invinuiti au participat la sustragerea de arme militare din incinta UM 01916 Ciorogarla. „Sustragerea armelor a fost posibila ca urmare a faptului ca ceilalti invinuiti nu si-au indeplinit atributiile militare in timpul serviciului. Invinuitii vor fi prezentati astazi Tribunalului Militar Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, pentru 29 de zile”, arata sursa citata.
Comentarii
  • ar trebui toti arestati care au lucrat la garda in ultima luna ce dracu au facut de nu au verificat acele sigilii ptr ce au luat 2000 de lei salar sa doarma noaptea in unitate si sa consume alcool trebuiesc strinsi cu usa ca o parte din ei sunt complici la acel furt nu se poate asa ceva domnilor trebuie sa raspundeti va veti aduce aminte in celule de noptile dormite in timpul serviciului si de bani luati de a moaca -salar va duceati odihniti acasa ,acum sa spalati weceurile in penitenciar

Adauga un comentariu