Eveniment-Social

Saptamana viitoare, ultima sedinta de CJ din acest mandat

Publicat: 14 mai 2012
1

Consilierii judeteni se vor reuni saptamana viitoare in ultima sedinta de Consiliu Judetean din acest mandat. Plenul Consiliului Judetean se va intruni in data de 23 mai pentru a discuta mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi, printre acestea numarandu-se cateva legate de drumurile judetene sau de Aeroportul International Iasi.

In acest mandat, alesii judetului s-au intalnit de 103 ori in sedinte ordinare si extraordinare, ceea ce reprezinta un adevarat record in ultimii ani. Cele mai multe sedinte au fost in cursul anului trecut, atunci cand alesii judetului s-au intalnit de 25 ori.

Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, sustine insa ca se asteapta la o noua disputa politica si la aceasta ultima sedinta. „Vor fi foarte multe proiecte pe ordinea de zi. Deocamdata inca se lucreaza la redactarea acestora. Va fi si ultima sedinta ordinara din acest mandat. Sper ca va fi o sedinta linistita, lipsita de incidente”, a spus Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
Adauga un comentariu