Eveniment-Social

Saptamana prevenirii criminalitatii a debutat la Iasi

Publicat: 25 sept. 2016
1

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi deruleaza în perioada 26-30 septembrie cea de XI-a editie a evenimentului „Saptamâna prevenirii criminalitatii”. Actiunea initiata de Politia Româna are acoperire nationala si îsi propune sa evidentieze rolul important pe care prevenirea criminalitatii îl are în comunitate. Manifestarea are un specific aparte, fiecare zi fiind destinata unei anumite tematici. Pe 26 septembrie – prevenirea delincventei juvenile.

Politistii din mediul urban/rural vor desfasura activitati în scoli, vor distribui materiale preventive, cu accent pe prevenirea comportamentelor violente fizic si verbal. Politistii Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii vor lansa campania „Sa exmatriculam violenta!”, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Asociatia Salvati Copiii Iasi, ce va fi implementata în 5 licee din municipiul Iasi, în perioada septembrie – decembrie 2016. Actiunile campaniei vor fi interactive, punctul forte fiind reprezentat de piesa de Teatru-Forum pusa în scena de voluntarii asociatiei partenere. Prima activitate din cadrul campaniei va avea loc la Liceul Teoretic Vasile Alecsandri, începând cu ora 10:30, beneficiari fiind elevii claselor a IX-a.

Citeste si:  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTO
Adauga un comentariu