Magazin

Sanzi este de nerecunoscut – Vezi cum a aratat la ultimul eveniment monden din Capitala

Publicat: 28 oct. 2012

Sanziana Buruiana nu mai este ce a fost. Blonda care nu demult atragea privirile barbatilor ca un magnet si printr-o simpla unduire de sold starnea invidia femeilor s-a transformat peste noapte. Kilogramele in plus au pus stapanire pe silueta ei si rezultatele sunt dramatice.

In noaptea de vineri spre sambata, Sanziana s-a distrat alaturi de cativa amici, la redeschiderea unui cunoscut club din Capitala. In incercarea de a face senzatie, blonda a imbracat o rochie mulata si cat se poate de stralucitoare. Putin cam prea mulata ar spune… criticii.

Piesa vestimentara releva brutal surplusul de greutate al celei care nu demult se bucura de titultura de „bomba sexy„. Fermoarul facea cu greu fata presiunii sI sistemul de fixare de la spate cedase partial. In plus, linia rochiei ii sublinia burta plina si foarte proeminenta, pe care Sanzi parea ca nu face niciun efort sa o controleze. La fiecare aplecare de cap, gusa blondei incerca sa „evadeze” de sub barbie, iar falcutele deveneau extrem de evidente, semn ca, in ultima vreme, aceasta s-a cam neglijat.

Sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu