Magazin

Santaj pe patul de moarte – vezi acuzele TERIBILE aduse staretei de la Agapia! – VIDEO

Publicat: 07 mart. 2011
1

Acuzatii necurate la adresa staretei manastirii Agapia, despre care zeci de familii din localitatea cu acelasi nume spun ca le santajeaza. Concret, cand aude ca un enorias trage sa moara se apropie de patul sau si ii sugereaza ca numai daca semneaza un act de donatie va fi inmormantat in cimitirul din mosi-stramosi aflat langa lacas.

Manastirea Agapia revendica in instanta terenul pe care acum traiesc 69 de familii.

Mai exact cere retrocedarea a 49 de hectare din localitate – o parte reprezinta gospodariile oamenilor, aproape un sfert din comuna, apoi doua drumuri nationale si comunale plus doua hectare de curs de apa.

Procesul dureaza de ani, iar oamenii sustin ca au ajuns sa traiasca situatii strigatoare la cer. Maica stareta, pretind ei, poarta negocieri dure. Un loc de veci in cimitirul satului, contra unei semnaturi, prin care muribundul cedeaza casa, si automat pamantul, manastirii.

Maica Olimpiada, stareta de la Agapia, nu a vrut sa comenteze toate aceste acuze.
Comentarii
 • Cred ca este foarte mult adevar in cele sustinute de localnicii de la Agapia mai ales daca tinem cont de cit de hraparet e clerul nostru,au pus mina pe zeci de mii de hectare de padure(chiar munti intregi)folosind aceleasi metode care au devenit”ortodoxe”.Este rusinoasa si jenanta situatia asta si uneori mi-e jena sa sustin ca sint ortodox.

 • Asta-i maicuta ? E diavolul in haine bisericesti. A ajuns biserica sa faca afaceri imobiliare, materiale ? Unde este spiritualitatea, dragostea de semeni ,de D-zeu ? Sa le fie RUSINE !!!! Patriarhul Romaniei Daniel,de cand a fost ales , numai de afaceri s-a ocupat: de adunat terenuri, imobile, de facut banci de imprumutat bani etc. Vai de capul lui !!! Stiati ca patriarhul Daniel este francmason? Stiti pe cine slujesc francmasonii? Pe Diavol! La varfurile inalte ale masoneriei mondiale se fac ritualuri satanice cu jertfe de oameni,copii.Mai informati-va oameni buni,religia,biserica a ajuns la ora actuala o afacere ! Relatia omului cu D-zeu este personala,directa ,iti aude rugaciunile spuse din suflet si daca esti in padure,intr-un fund de pestera, nu este nevoie de intermediar, mai ales de un preot vandut diavolului, materialului. RUSINE BISERICII SI REPREZENTANTILOR EI !!!!!!!!!!!

 • Biserica si-a cam pierdut credibilitatea in fata enoriasilor. Oamenii se mai duc la biserica pt. ca si-au pastrat credinta adevarata in D-ZEU ,nu in reprezentantii bisericii. Preotii fac pe ei de frica si asculta orbeste de mai marii lor de la Bucuresti, de patriarh, in loc sa-si asculte inima si sufletul.Multi fac slujbe de dragul serviciului ca sa primeasca un salar,, cu mintea in alta parte, nu sunt in Duhul Sfant, asa cum ar trebui sa fie. La unii nici nu coboara Duhul Sfant in timpul slujbei la epicleza, se imputeste si aghiazma.

 • Biserica nu este doar o institutie inutila intr-o societate moderna ( in cele medievale ca cea Romaneasca fara discutie ca are un rol si un loc asigurat) iar clerul o mana de paraziti si impostori dar cel putin unii dintre reprezentantii ei sunt pur si simplu infractori de drept comun. Ceace face maica stareatza se numeste un complex de infractiuni si , aici in Australia , Politia ar intra imediat in actiune! In Romania insa , tzara absurda si fara sperantza, copoii Romani nu au nici cel mai impuls profesional sa puna o pereche de catuse unei fetze bisericesti sau cel putin nu am auzit asa ceva pana acum. Romania se indreapta incet dar sigur spre Evul Mediu, cu saracie cat cuprinde si o religie anacronica care serveste doar pe jmecherii in sutane si odajdii. Biata Romanie!!!

 • Si in cartierul meu,parintele a imbrobodit 3 babe,carora le/a luat casele,pentru cei 3 fii ai sai.Si asta e regula in toata tara.Numai ca se spune ca procedura, e de buna voie

 • ! informati-va!
  1. cele 49 ha reprezinta toata vatra manastirii, adica locul pe care e biserica, casele maiciloe si cele cateva casa locuite de familii care au muncit in trecut la manastire(nu 65) si carora li s-au dat in folosinta case pentru durata muncii. Acestia au avut familii care au locuit in continuare acolo> nu au fost totusi evacuati, dar au inceput sa vanda terenurile cu acte contrafacute catre persoane din Iasi, majoritatea avocati, profesori universitari, ingineri, doctori.
  Documentati-va la tribunale pt ca actele sunt clare.
  2. cimitirul din manastirenu este al satului, satul avand cimitir pe loc donat da manastire,. distanta este de cca 3 km. In cimitirul, de altfel mic, al manastirii se ingroapa maicile,
  3. verificati inainte. Aveti si grija ca nedreptatea si defaimarea se plateste. Eposibil ca in curand sa va plangeti voi si copiilor de mila si sa cereti lui dumnezeu ajutor. Atunci sa va amintiti ca ati aruncat cu pietre in cei nevinovati. Ce v-au facut maicile?
  Eu stiu cine v-a furnizat materialul, dar in curand veti auzi si voi de dreptatea lui dumnezeu asupra acestora. nu-i va apara nici functia, nici pozitia, nici averea. Si vor plati mai laes copii lor. Vreti insa sa plateasca si ai vostri?
  Si minciuna ingrozitoare cu santajul, de unde? Cine intra in casele lor ca sa le poata face propuneri.
  Acte pe teren le-au fost facute fostilor argati ai manastirii de catre actualul primar Cucos, fost ARGAT al manastirii.
  Este Postul mare, si cel ce a scris articolul este probabil sectant, dar tot o va incasa. Nu uitati ca manastirea este in grija sf. Arhangheli, si ei va vor cere socoteala.
  Daca nu as fi informata, nu as fi scris. Am scris tocmai pt ca am considerat ca a-ti fost dezinformati. Daca e rea credinta, atunci trebuie sa cunoasteti ce inseamna plata pt aceasta. Daca este neinformare, documentati-va!
  Ca viata se va sfarsi odata si veti da seama.

Adauga un comentariu