National

SANTAJ in politica romaneasca: Un politician e in centrul unui scandal sexual cu amanta

Publicat: 20 iul. 2016
1

Un nou caz de santaj in politica romaneasca. Un consilier local a fost victima, dar si protagonistul unui scandal sexual.

Un consilier local dintr-o comuna a judetului Botosani a fost santajat de un tanar care a intrat in posesia unor imagini cu el in timp ce intretinea relaxii sexuale cu amanta. Consilierul local avusese o aventura cu o femeie din aceeasi localitate care era, la randul ei, casatorita, iar sotul acesteia i-a povestit despre intamplare unui prieten. Acesta din urma a facut rost de numarul consilierului local si l-a sunat spunandu-i sa ii dea 5.000 de lei pentru a nu face publice pe internet imaginile compromitatoare.

Pe fir a intrat si un alt prieten al santajistului, Alexandru A., care a inceput si el sa apeleze consilierul local si sa ii ceara bani. Alesul local s-a dus la Politie si oamenii legii au organizat un flagrant, inscriptionand noua bancnote de 100 de lei. Intalnirea intre victima si persoana care il santaja.

Tanarul a venit cu un taxi si a luat bani dandu-i in schimb consilierului un CD. La scurt timp, a fost oprit de politisti, care au gasit asupra sa banii. Tanarul a fost audiat de politisti, si-a recunoscut fapta si a spus ca a fost instigat de un prieten sa o comita.
Adauga un comentariu