Eveniment-Social

Sanctiuni drastice in tot judetul. Scandal monstru lasat cu amenzi usturatoare

Publicat: 16 aug. 2016
1

@ Mai multe manifestari derulate in judet au fost tulburate de scandalagii @ Acestia s-au ales insa cu amenzi de cateva zeci de mii de lei din partea jandarmilor care patrulau in acele zone

Mai multe persoane au fost amendate drastic in ultimele zile, de echipajele de jandarmi din Iasi. Recent, in mai multe localitati din judet au avut loc evenimente legate de sarbatori locale sau manifestari religioase la care au participat mii de persoane. Unii au provocat insa scandal, iar jandarmii i-au amendat pentru tulburarea linistii publice. Echipajele de jandarmi au dat amenzi de aproape 40.000 lei in aceste zile.

„În perioada 12-15 august 2016, mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi au actionat pentru asigurarea ordinii publice la manifestarile artistice organizate în mai multe localitati din judet, cu prilejul sarbatoririi zilelor comunelor sau a unor sate. De asemenea, au fost luate masuri de ordine publica la slujba religioasa de la Manastirea Hadâmbu. S-au continuat misiunile de ordine publica în Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos si Raducaneni, în cooperare cu Politia. Pe timpul desfasurarii diferitelor manifestari publice, la care a participat un numar mare de persoane, jandarmii ieseni au actionat pentru prevenirea si combaterea actelor de tulburare a ordinii, intervenind în caz de savârsire a unor fapte antisociale, cu luarea masurilor legale. În perioada 12-15 august au fost aplicate un numar de 134 sanctiuni contraventionale, valoarea amenzilor fiind de aproximativ 40.000 lei”, a mentionat Mihai Cojocariu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Iasi. Fortele de ordine au dat amenzi si in alte zone, pentru tulburarea linistii publice.

„Si jandarmii ieseni care actionau în localitatea Rediu au depistat în zona stadionului mai multe persoane care provocau scandal sau adresau injurii si expresii jignitoare. Jandarmii au intervenit în fiecare caz, pentru restabilirea ordinii publice, iar dupa stabilirea identitatii persoanelor în cauza, patru barbati au fost sanctionati contraventional, cu amenzi cuprinse între 500 si 4.000 lei. Luni, 15 august, în jurul orei 19:00, jandarmii ieseni care actionau în localitatea Bivolari au intervenit pentru restabilirea ordinii publice si au sanctionat doi barbati, care adresau injurii si expresii jignitoare altor persoane, iar la interventia jandarmilor au refuzat sa se legitimeze sau sa-si decline identitatea. Persoanele în cauza au fost sanctionate contraventional cu amenzi în valoare de 1.200 lei”, a mai adaugat reprezentantul Jandarmeriei iesene.
Adauga un comentariu