Actualitate

SALVARE EXTREMA: Caruta cu cai scoasa de pompieri dintr-un iaz de la Aroneanu – FOTO

Publicat: 04 sept. 2012
Un barbat de 54 de ani, din Sorogari, comuna Aroneanu, si-a inhamat caii la caruta dupa ce a stationat la bitul din sat. Danut Luchian, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a plecat cu caruta sa-si astepte nevasta in zona podului Aroneanu. A adormit insa in caruta, cu biciul in mana, iar cei doi cai s-au scufundat cu tot cu caruta intr-o zona mlastinoasa, in apropierea lacului Dorobant. La fata locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri care a scos, cu mare efort, cei doi cai din mal si stufaris.
„Veneam de la Iasi cu copilul si barbatul meu trebuia sa ma astepte la pod cu caruta. In ultima perioada, bea tot timpul, mai ales ca acum e sezonul cu vinul si tuica. Am crezut ca au murit amandoi caii si am sunat repede la pompieri, care au salvat bietele animale”, a explicat Liliana Luchian, sotia carutasului turmentat.
In timp ce caii se zbateau intre viata si moarte, stapanul lor abia reusea sa se tina in picioare. Operatiunea de salvare a pompierilor a fost ingreunata de faptul ca amandoi caii erau inhamati la caruta.Comentarii
Adauga un comentariu