National

S-a sinucis astazi cu arma din dotare. Ce a scris in biletul de adio

Publicat: 12 apr. 2016
1

Un politist din Arad a fost gasit impuscat marti la pranz, in locuinta sa. Anchetatorii spun ca s-a sinucis cu arma din dotare si a lasat in urma un bilet de adio. Insa nu scrie clar ce l-a impins sa ia aceasta hotarare deznadajduita.
 
Barbatul in varsta de 42 de ani era politist la Investigatii Criminale. Locuia in acelasi imobil in care se afla si sectia de politie unde muncea. Aseara si-a terminat ziua de lucru si a urcat in apartament, dar a luat si arma cu el. In aceasta dimineata insa, nu a mai aparut la sectie. Colegii l-au tot sunat si, cum nu a raspuns, au mers in locuinta lui unde l-au gasit mort.

Pe biletul de adio, barbatul a scris ca e doar vina lui. Cei care il stiau mai bine vorbesc insa despre niste datorii care l-au impovarat tot mai mult in ultima vreme. Politistul trecuse toate testarile psihologice.

Politistul de 42 de ani locuia singur, pentru ca divortase in urma cu cativa ani si nu avea copii. Dupa ce au luat probe din apartamentul lui, anchetatorii au stabilit fara dubiu ca si-a luat viata si au eliminat orice alta suspiciune.

Procuror sef sectie judiciar, Dan Ursu parchetul tribunalul Arad: „Un element probatoriu esential care a dus la stabilirea acestei concluzii a fost un inscris cu grafie proprie lasat de sinucigas, conform careia responsabil pentru cea ce se intampla in viata lui este doar el.”

Vecinii spun ca barbatul avea datorii uriase la intretinere, de peste 14 mii de lei si recent, ar fi cerut refinantarea unui credit.

Vecina: „Nu l-am vazut de doua saptamani am ramas socata ce s-a intamplat cu el era un barbat bine un barbat vioi, stiu ca a avut ceva probleme cu apartamentul. M-a socat vestea si plang pentru ca il stiu, imi pare foarte rau saracul de el, ingrozitor.”

Barbatul era angajat in politie din 1995.
Adauga un comentariu