Magazin

S-a razbunat intr-un mod inedit pe service-ul care i-a tras TEAPA

Publicat: 15 mai 2013

Un barbat ajutat de un prieten al sau a reusit sa se razbune pe faptul ca service-ul l-a inselat, lasandu-i inmarmuriti pe cei prezenti la un show auto din China.

Barbatul si prietenul sau au reusit sa distruga Maserati-ul in fata show-ului auto din Qingdao, in China. Cei doi au asteptat ca portile acestuia sa se deschida inainte de a folosi doua baroase pentru a distruge masina de lux, care valoreaza aproximativ 423.000 de dolari.

El vroia sa isi exprime furia fata de un dealer auto care ii vanduse masina si care, mai apoi, a reparat bolidul de lux folosind piese second hand, cu toate ca proprietarul platise pentru unele noi. Piesele vechi folosite valoreaza doar 390 de dolari, valoarea fiind infima fata de cea a bolidului, dar barbatul, scrie Chinacartimes.com, vroia sa se razbune si nu i-a pasat ca si-a distrus masina.

Nu e prima oara cand se intampla un incident de acest fel, la acelasi show auto, in 2011, un barbat si-a distrus Lamborghini-ul pentru a protesta impotriva faptului ca simtea ca producatorii nu acorda destula atentie clientilor din China, scrie realitatea.net
Comentarii
Adauga un comentariu