Eveniment-Social

S-a intamplat imediat dupa ce si-a urcat iubita in tren. Tanarul a trecut prin clipe de groaza

Publicat: 31 mai 2016
1
Ieri, un tanar din Iasi a fost la un pas de moarte. Nimic nu prevestea ca urma sa i se intample ceva rau. Tanarul in varsta de 29 ani a plecat, ieri dimineata, impreuna cu iubita sa, spre Gara de Nord. Tanara pleca intr-o calatorie si iubitul ei a decis sa o conduca pana la tren. Despartirea era pentru o perioada mai lunga de timp si a dorit sa mai petreaca cateva clipe alaturi de fata pe care o iubeste. La un moment dat, in Gara de Nord a fost solicitat un echipaj medical. Ambulanta urma sa-l transporte la spital pe acest tanar care a suferit leziuni severe atat la fata, cat si la cap.
Tanarul a urcat in vagonul unde iubita avea loc si dupa ce si-a luat la revedere si trenul urma sa plece s-a indreptat spre iesire. In timp ce cobora treptele pentru a cobora din tren, baiatul a lesinat si s-a lovit puternic cu capul de asfalt. Despartirea de iubita sa i-a provcat o emotie puternica si asta i-a provocat lesinul, dupa cum au aflat medicii.
„Pacientul a fost adus la spital de pe peronul garii. A lesinat in timp ce cobora din trenul in care se afla prietena lui. In urma impactului, pacientul a suferit un traumatism cranio-facial sever si un hematom epicranian. Este vorba de leziuni importante si pacientul a fost transferat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu pentru consult si tratament de specialitate. Cel mai probabil starea de lesin a intervenit pe fondul emotiilor. Nu putem preciza acum daca va fi nevoie si de o interventie chirurgicala. Starea de sanatate a pacientul este stabila. Pacientul a mers la gara sa o conduca pe prietena sa”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD. Tanarul nu sfera de vreo boala. Fata a fost obligata sa-si continue calatoria si a tinut legatura prn telefon cu iubitul ei la spital.Adauga un comentariu