Local

S-a dat startul! Incep inscrierile pentru Targul de Toamna din cadrul Sarbatorilor Iasului

Publicat: 22 sept. 2016
1
Primaria Municipiului Iasi a finalizat programul de inscrieri pentru Targul de Toamna din cadrul celei de-a XXV-a editie a Sarbatorilor Iasului – 2016. Astfel, in data de 26 septembrie, in intervalul orar 9:00 – 12:00 si 12:30 – 15:00, comerciantii de profil se vor putea inscrie pentru Sarbatoarea Vinului, pentru amplasamentul din parcarea de la Hala Centrala, locatie unde vor fi comercializate produse ale unor podgorii consacrate, alaturi de produse alimentare.

Citeste si: Cum se vor desfasura Sarbatorile Iasului din acest an. Iata programul evenimentului

In data de 27 septembrie, in acelasi interval orar, se vor putea inscrie producatorii de confectii din piele si blana, precum si producatorii de caciuli. Acestia vor avea ca amplasament esplanada Costache Negri, parcarea de la Hala Centrala. In data de 29 septembrie, in acelasi interval orar, se vor face inscrieri pentru comerciantii cu produse de artizanat, pentru amplasamentul Piata Unirii – pietonal Lapuseanu. Vor acceptati doar producatorii care comercializeaza produse de artizanat autentic. In data de 30 septembrie vor avea loc inscrierile pentru participantii care vor comercializa produsele alimentare, aferente Parcului de Distractii din zona Strandului Municipal (cartierul Cicoarei). In perioada 5 – 7 octombrie, functie de numarul producatorilor inscrisi, angajatii municipalitatii vor efectua verificarea amplasamentelor pe teren, urmand ca in data de 10 octombrie, de la ora 10.00, spatiile sa fie preluat de catre comercianti si producatori.
Acestia vor avea ca data limita ziua de 17 octombrie, atunci cand acestia vor fi obligati sa elibereze spatiile inchiriate.

Citeste si: Patriarhul Antiohiei vine la Iasi. Va vizita manastirile din zona

De mentionat ca se vor lua in considerare, in limita spatiilor disponibile, cererile depuse in perioada 1 ianuarie –  9 septembrie 2016. Taxa de participare este de 27 lei/mp/zi, exceptand zona Parcului de Distractii, unde participantii vor achita 4 lei/mp/zi.Adauga un comentariu