National

S-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins cu masina captusita cu mii de tigari – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 nov. 2013
Un sofer s-a ales cu dosar penal, iar altul cu o amenda, dupa ce au fost prinsi la frontiera transportand tigari de contrabanda. In data de 29 noiembrie, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutierITPF Iasi, pentru valorificarea unor informatii, au desfasurat misiuni specifice pe linia combaterii contrabandei, pe timpul carora au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amanuntite.
 In urma efectuarii controlului asupra unui autoturism marca Volvo inmatriculat in judetul Galati, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunsa si nedeclarata, in bordul autoturismului, cantitatea de 6.000 de tigari de diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova. In urma verificarilor, politistii de frontiera au stabilit faptul ca soferul autoturismului, Constantin T., cu cetatenie romana si moldoveneasca, in varsta de 26 ani, a mai fost depistat incercand sa introduca tigari ilegal in Romania. Masina si marfa au fost confiscate, iar soferul s-a ales cu dosar penal.
In urma efectuarii controlului asupra unui autoturism marca BMW si a soferului, cetateanul roman Dorin C., politistii de frontiera, impreuna cu inspectorii vamali a descoperit, ascunsa si nedeclarata, pe corpul persoanei si in bagajele personale, cantitatea de 3.480 de tigari de diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova. Marfa a fost confiscata, iar soferul amendat cu 5.000 de lei.Adauga un comentariu