Magazin

Ruby, BATUTA de iubit?! Vezi DECLARATIA EMOTIONANTA a cantaretei – FOTO

Publicat: 04 sept. 2013

Desi acum doar doua zile, Ruby se declara mai fericita ca niciodata alaturi de iubitul sau, cei doi au fost surprinsi in mijlocul unei discutii aprinse, la un local, de catre paparazzi. Mai mult, se presupune ca artista ar avea parte de un tratament nu tocmai placut din partea celui pe care il iubeste, avand in vedere ca, recent, a fost vazuta avand mai multe zgarieturi in zona gatului. Ruby a vorbit pentru www.ziarulring.ro, despre presupusele probleme aparute subit in viata sa de cuplu, demontand orice zvonuri.

Vedeta sustine ca nu exista violenta intre ea si iubitul ei, ba mai mult, relatia lor merge mai bine ca niciodata. „Noi nu ne batem , nu ne certam, nu avem nicio treaba de genul acesta, ci pur si simplu cand avem ceva de rezolvat, discutam, nu ne zgariem pe piept!” a declarat Ruby.

Ruby a lamurit si provenienta zgarieturilor: Cei doi au acasa 4 animale, 3 pisici si un caine, care lasa, din cand in cand, urme de „afectiune”, lucru remarcat si pe pieptul artistei. pisica ruby „In ceea ce priveste zgarieturile, avem vreo patru animale care se ocupa cu sfintenie de acest lucru, trei pisici si un caine.” a mai spus cantareata, razand. ruby pisica Referitor la fotografiile in care cei doi se certau, cantareata a adaugat: „Atunci cand am fost fotografiati nu ne certam, discutam. Nu este vorba de niciun scandal. In niciun caz”.

Totodata, Ruby a tinut sa aduca aminte cat de mult isi iubeste partenerul, pentru care are numai cuvinte de lauda: „Noi ne iubim foarte mult si suntem impreuna, si daca avem ceva de rezolvat, discutam si rezolvam, nu este niciun fel de problema”, a declarat Ruby.
Adauga un comentariu