National

Romania COMUNISTA! Elevi TUNSI cu forta de o profesoara, pentru ca aveau parul PREA LUNG

Publicat: 28 sept. 2014
1
Scandal monstru la Suceava, dupa ce o profesoara si-a permis sa tunda cu forta mai multi elevi, cadrul didactic fiind deranjat de faptul ca acestia aveau parul prea lung. Cu toate ca astfel de manifestari isi au locul in comunism, se pare ca unii romani au ramas blocati in acea perioada neagra. Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Suceava va declansa o ancheta in cazul profesoarei de fizica de la o scoala din Falticeni care, in timpul unei ore, a luat o foarfeca si i-a tuns bretonul unui elev de clasa a VI-a, verificarile fiind declansate in urma unei sesizari facute de parinti. S-a intamplat la clasa a VI-a de la Scoala „Ion Irimescu” din Falticeni, iar parintele elevului tuns a depus o sesizare la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Suceava.
Parintele reclama ca, in timpul orei de fizica, profesoara Liliana Ciurus, director adjunct al unitatii, i-a taiat cu o foarfeca bretonul fiului sau, din cauza ca ar fi fost prea lung. Revoltator este ca regulamentul ii obliga pe elevi sa aiba o anumita lungime de par, iar anterior incidentului, directorul adjunct al scolii le-a atras atentia sa respecte aceasta prevedere, potrivit careia baietii nu au voie sa aiba bretonul foarte lung.
Parintii sustin ca baiatul s-ar fi tuns si si-ar fi scurtat bretonul, insa profesoara l-ar fi tuns, reprosandu-i in continuare copilului ca are parul prea lung. Inspectorul scolar zonal va verifica, maine, aspectele reclamate de parintii copilului, iar „daca se va constata ca s-a produs o abatere din partea cadrului didactic va propune masurile care se impun”, potrivit realitatea.net.Adauga un comentariu