National

Romanca omorata la Florenta, victima unui joc erotic, pentru 30 de euro

Publicat: 10 mai 2014
1

Ucigasul romancei care a fost gasita crucificata la marginea orasului Florenta a fost prins de carabinieri. La audieri, el si-a marturisit crima.

Barbatul a fost arestat in propria casa, in nordul Florentei. Surse din cadrul anchetei au anuntat ca barbatul ar mai fi fost cercetat, in trecut, si pentru alte violente.

Citeste si Primele cuvinte ale calaului romancei: „O fac din razbunare!”

Mama criminalului s-a declarat socata de ceea ce a facut fiul sau si spune ca acesta trebuie sa plateasca.

Politia l-a retinut pe Riccardo Viti, care locuieste langa spitalul din Careggi, principalul suspect in cazul crimei care a ingrozit Italia.

Autopsia a stabilit ca Andreea Cristina Zamfir, de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocata de actele de tortura la care a fost supusa.

Mai mult, Viti este banuit a fi criminal in serie, dupa ce au mai existat alte sase opt cazuri similare.

Riccardo Viti, in varsta de 55 de ani, de profesie instalator, a fost condus la sediul politiei, unde a marturisit crima.

„Fac acest lucru din razbunare”, le-ar fi spus el politistilor care-l interogau, potrivit ANSA.

Citeste si Cazul romancei crucificate: Ucigasul in serie a fost ARESTAT

Acesta le-a mai spus politistilor ca Andreea Cristina Zamfir ar fi fost de acord cu jocul sau erotic si ca i-ar fi dat 30 de euro.

Carabinierii au perchezitionat casa in care suspectul locuieste impreuna cu parintii si au gasit banda adeziva „identica” celei care a fost folosita pentru imobilizarea victimei.

Partenera acestuia lucreaza la spitalul din Careggi si are un copil, potrivit presei italiene.

In prezent se efectueaza verificari pentru a se stabili daca probele ADN colectate de catre carabinieri in alte 8 cazuri similare, in care victimele au supravietuit, corespund cu cele prelevate de pe cadavrul romancei.

Autoritatile ar fi ajuns la identificarea barbatului arestat, pe baza descrierilor furnizate de catre femeile pe care acesta le-ar fi violat in ultimii ani.

„Se pare ca si-a confirmat efectiv vina. Vom reusi astfel sa avem un rezultat final dupa ce va fi finalizat interogatoriul procurorilor.”

Dupa uciderea romancei, politia a audiat mai multe prostituate. Ele nu au denuntat violente, dar aproape toate afirma ca un client le-a cerut sa ii ofere un „joc erotic” asemanator celui care a condus la moartea romancei.

Citeste si DETALII SOCANTE, scoase la iveala de autopsia romancei CRUCIFICATE. Politistii cauta un

Autoritatile italiene au stabilit ca romanca poate fi inmormantata in regiunea Campania, unde locuiesc mama si sora victimei.

Mama romancei a luat legatura cu autoritatile din Florenta si urmeaza sa preia sicriul cu trupul neinsufletit al acesteia.

Sursa: b1.ro
Adauga un comentariu