Magazin

Rita Muresan, in tandreturi cu un angajat – FOTO

Publicat: 28 mai 2012
Rita Muresan are 39 de ani, insa se distreaza la fel ca tinerii de 20. Creatoarea de moda adora sa-si petreaca noptile prin cluburi. Asa a facut si acum doua saptamani, cand a dansat si s-a imbratisat pana in zori cu unul dintre angajatii ei, scrie click.ro.
Rita Muresan a fost luata in vizor de carcotasi, dupa ce acum doua weekenduri s-a intretinut o noapte intreaga cu un angajat de-al ei.
Creatoarea de moda a fost prezenta la un festival de moda ce a avut loc la Craiova, eveniment la care si-a afisat si ea cateva colectii. Dupa prezentare, designerul si angajatii ei au petrecut in club „Tasho” din Craiova.
Aici, unul dintre angajatii ei a avut grija s-o distreze toata noaptea si sa se apropie mai mult de ea. Iar ea i-a raspuns imbratisarilor.
Gurile rele spun ca o doamna care lucreaza cu copii si care are si o scoala de bune maniere nu poate sa se coboare la un astfel de nivel, sa danseze tandru cu un angajat.
„Ma distram cu staff-ul meu si cu niste prieteni de la Craiova. N-am ce comenta. Imi place foarte mult sa dansez. La Craiova, am iesit in club cu angajatii mei, dupa o zi de munca, asa ni s-a parut normal, restul sunt speculatii. Daca vin zece oameni sa-mi vorbeasca la ureche, nu poti spune ca suntem apropiati. Si, daca nu ma insel, cred ca baiatul despre care vorbiti a si defilat pe podium, in acea zi”, a explicat Rita, pentru Click!Adauga un comentariu