Magazin

Rita Muresan, adevarul despre cum a reusit sa slabeasca 45 de kilograme

Publicat: 17 iun. 2014
1

Rita Muresan a venit, luni seara, la WOWbiz. Creatoarea de moda a vorbit despre noua sa colectie de haine, dar si despre cum a reusit sa slabeasca 45 de kilograme intr-un an de zile.

Citeste si: Rita Muresan: „Acum fac schimb de haine cu fetele mele”

„Eu sunt recunoscatoare pentru ca e ca si cum acele kilograme nici nu au existat. Aveam foarte multe intrebari, nu eram in depresie, nu intelegeam ce mi se intampla, dar nu eram in depresie. Eu nu am avut nevoie de medic sau terapeut. Aveam foarte multe intrebari si am inceput sa caut raspunsuri”, a spus Rita Muresan.

Citeste si: Iata cum a slabit Rita Muresan! Nu o mai recunosti

„Nu ma cantaresc, nu sunt prietena cu cantarul. Vreau sa spun ca acum 2 ani eram la fel de impacata cu mine ca si acum. Nu am fost complexata. Eu faceam tot ce trebuia sa fac. Ca sa merg in Peru am avut nevoie de aproape o luna de o dieta, am mancat numai frunze, nu am facut sex. Nu puteam sa merg in Peru sa ma purifc mancand un pui intreg la micul dejun. Eu am slabit intr-un an de zile, nu intr-un timp record. Nu cred ca am dat mai mult de 4-5 kilograme pe luna. Am slabit foarte mult dupa moartea mamei mele si acum 2 saptamani cand am organizat pomana. Sa zicem ca am avut 100 de kilograme, am 1.81 de metri. Cand m-am intors din Peru am avut senzatia ca pocnesc si aveam 103 kilograme. O iubesc pe Rita aia de atunci, m-a ajutat sa ajung sa fiu Rita de azi”, a spus aceasta.

Citeste si: Rita Muresan a elucidat misterul de la mormantul mamei sale
Adauga un comentariu