Magazin

Richard Gere s-a despartit de sotia sa

Publicat: 26 sept. 2013
1

Actorul american Richard Gere s-a despartit de sotia sa, Carey Lowell, punand astfel capat unui mariaj care a durat 11 ani, informeaza site-ul revistei People. Informatia a fost confirmata pentru revista People de un prieten apropiat al cuplului. „Vor incerca sa faca tot ce este posibil pentru a ramane prieteni si pentru a pune pe primul loc interesele copilului lor”, a declarat aceeasi sursa.
Richard Gere si Carey Lowell s-au casatorit in urma cu 11 ani, dar locuiau deja in locuinte separate de ceva vreme. Actorul, in varsta de 64 de ani, locuia intr-o vila din Bedford, in statul New York, iar Carey Lowell, in varsta de 52 de ani, intr-o alta vila a cuplului, in North Haven, in acelasi stat american.
Potrivit unor surse citate de New York Post, actorul, care este un budist devotat, apreciaza linistea si singuratatea, in timp ce sotia sa, fosta actrita si model, aprecia viata sociala activa.
Richard Gere si Carey Lowell s-au casatorit in 2002, dupa o relatie de sapte ani. Cei doi au impreuna un fiu, Homer, care s-a nascut in anul 2000.
Adauga un comentariu