Eveniment-Social

Rezultatele admiterii de toamna la Universitatea de Agronomie. Inscrierile continua la Politehnica

Publicat: 13 sept. 2015
1

La finalul saptamanii trecute, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad a publicat rezultatele admiterii de toamna. Astfel, la cele trei facultati care au mai organizat selectia absolventilor de liceu, primele si ultimele medii de intrare au fost: la Agricultura, prima medie a celui admis pe un loc bugetat a fost de 9.17 in timp ce ultima, la taxa a fost de 6.15. La Horticultura, prima medie la taxa a fost de 8.25, iar ultima de 6.30, in timp ce la Zootehnie, prima medie pe un loc bugetat a fost de 8.67 in timp ce ultima, la taxa, a fost de 6.40.

Citeste si: Facultatea de Zootehnie, in topul preferintelor studentilor

De precizat ca, inmatricularea candidatilor declarati admisi se va mai putea face si astazi, intre orele 8:00 si 14:00. Pe de alta parte, candidatii interesati de invatamantul la distanta (ID) de la Agronomie pot veni sa depuna dosarele de admitere in intervalul 7 – 26 septembrie. Inscrierea la admiterea pentru studiile universitare de doctorat este programata pentru perioada 7 – 30 septembrie.

Citeste si: Absolventii de chimie si electronica, cei mai cautati in Europa

De asemenea, pana pe 25 septembrie, la Politehnica ieseana are loc un proces similar de selectie a viitorilor studenti. Pentru cele doua mii de locuri, licenta si master disponibile, pana la data de 11 septembrie, ora 14:00, situatia inscrierilor arata astfel: la studii de licenta, la un numar de 452 locuri bugetate disponibile si 381 la taxa s-au depus 304 dosare, cele mai multe la facultatile: Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata – 61, Constructii si Instalatii – 56, respectiv Textile – Pielarie si Management Industrial – 52. La programele de masterat (tot pana pe 11 septembrie, ora 14:00 – n.r.), la un numar de 347 locuri bugetate si 755 taxa, abia 92 de dosare au fost depuse. Toate cele 11 facultati de la UTI deruleaza sesiunea de toamna a admiterii la master.

Citeste si: OFICIAL. Iata rezultatele admiterii de toamna de la USAMV Iasi
Comentarii
  • M-am uitat pe declaratiile de interese si avere de la USAMV. Conform legii toti au depus si bravo lor ca au respect de lege. Unul pe nume TENU,un frezat bosorogit, e mai tare ca toti,e mai cu mot si nu a depus nimic.Ca o universitate sa fie credibila trebuie si bun simt.
    Ba Tenule,apucate de scris ca ANI vegheaza.

  • Corect.Mai este unu,fostul rector,acum presedintele usamv iasi,care sa sustras la depune declaratia de avere. Cand o sa vie A.N.I,o sa dea vina pe cei de la IT sau Financiar ca nu iau pus-o pe site. JITAREANIU GERARD ii spune lui asta.

  • vezi ca ala TENU,boscar de meserie,a mai predat si la mecanica agricola de la UTI. Era director si pe la IMA IASI,si mai facea blaturi pe la vreo doua institutii de stat,actionar,etc. Are multe venituri si nu vrea sa le declare. Ar crapa colegii de la USAMV de ciuda daca ar vedea cat malai ridica.

  • CARLESCU e omu care spala cu limba talpile lui Tenu.E omul pacalici,frustrat,bombalau si nu are personalitate. Daca=l strangi de pastai varsa tot.

Adauga un comentariu