Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Constanta a finalizat analizele probelor prelevate de la carnea expirata, descoperita la Constanta.
Anchetatorii au facut o descoperire socanta. Pentru a vinde produsele alterate, administratorul spala carnea bine, o condimenta si o afuma.
„Din punct de vedere organoleptic, produsele din carne sunt neconforme. In ceea ce priveste analizele fizico-chimice, la examenul de prospetime s-au constatat modificari alterative, variatie de probe”, a spus Cristina Linte, purtator de cuvant al DSVSA Constanta.
Doua carmangerii au fost inchise, la jumatatea lunii februarie dupa ce s-a depistat ca aveau, la comercializare, carne expirata. Controlul a venit in continuarea cercetarilor dintr-un dosar mai vechi, care vizeaza activitatea afaceristului Razvan Dimoftache, in prezent aflat in arest la domiciliu.
Pentru asemenea fapta trebuie impuscat auzi gluma arest la domiciliu asta da pedeapsa