Sport

Rezultat de exceptie! Iesenii Bogdan Apostol si Sorin Rosca, campioni în Capitala

Publicat: 12 mai 2014
1

Timp de o saptamâna, la Bucuresti au avut loc Campionatele Nationale Individuale de Vara pentru juniori (18 ani). Ieseanul Bogdan Apostol a participat pe trei fronturi, la simplu, la dublu masculin si dublu mixt, care a însemnat si un efort considerabil pentru tânarul tenismen iesean, legitimat acum la CSM Pascani, dupa ce a început tenisul de performanta la CS CFR Iasi în anii din urma.

În finala probei de simplu, Nicolae Frunza l-a învins pe Bogdan Apostol cu scorul de 7-6 (6), 6-3 si a devenit campion national, dupa ce în 2013 campion a fost Bogdan Apostol. În finala probei de dublu masculin, perechea Bogdan Apostol / Nicolae Frunza a învins în finala pe Bogdan Borza / Andrei Patrui cu 7-6 (1), 6-0 si a devenit campioana nationala, repetând performanta de anul trecut.

La dublu mixt, perechea Gabriela Ruse / Bogdan Apostol a pierdut în semifinale în fata cuplului Andra Nitescu (CS Dinamo-Centrul Sportiv Brasov)  / Sorin Rosca (de la TC Micul AS Iasi) prin neprezentare, deoarece Bogdan Apostol a avut probleme medicale si nu a putut juca.
Finalele probei de dublu mixt au fost urmatoarele:
Finala mica (locurile 3-4): Gabriela Ruse / Bogdan Apostol – 
Iulia Ivascu / Bogdan Borza W.O. (neprezentare Ivascu / Borza).
Finala mare (locurile 1-2): Andra Nitescu / Sorin Rosca – Andreea Rosca / Sergiu Bucur 6-3, 7-5.
Asadar, doi tenismeni ieseni au devenit acum campioni la Bucuresti, Bogdan Apostol la dublu masculin si Sorin Rosca la dublu mixt.

Citeste si: Ieseanul Bogdan Ionut Apostol a dat lovitura la Chisinau

Citeste si: Ieseanul Bogdan Apostol a devenit campion national la tenis
Comentarii
Adauga un comentariu