Actualitate

REVOLTATOR! Unistil incalca flagrant legea in fiecare zi! Primaria si RATP tolereaza abuzurile firmei lui Vasile Puscasu – FOTO

Publicat: 18 iul. 2016
Bataie de joc la adresa iesenilor. Cu toate ca in urma cu o luna a expirat contractul de concesiune in cazul celor sase trasee de transport public operate de Unistil pe raza municipiului Iasi, asta nu l-a oprit pe controversatul afacerist Vasile Puscasu sa renunte la activitatea de transport persoane, chiar si fara licenta. Mijloacele de transport ale firmei Unistil SA circula zilnic pe itinerariul Podu Ros – Tomesti – Chicerea – Goruni, asta spre disperarea celorlalti transportatori privati din Iasi, care reusesc cu greu sa obtina licente pe traseele de transport public de persoane. 
Practic, firma detinuta de liderul UNPR Iasi, Vasile Puscasu, poate folosi autobuzele doar pana in zona Chicerea, insa mijloacele de transport circula pana aproape de centrul orasului, adica pana in Podu Ros. Patronul Unstil sustine insa ca acest traseu este unul separat fata de cele pentru care a expirat durata contractului de concesiune si ca exista o licenta de transport legala pe baza careia functioneaza. Acum, Unistil nu mai opereaza acest traseu cu autobuze, ci foloseste microbuze.
„Unistil efectueaza in continuare traseul pana in Podu Ros, in paralel cu mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iasi. Reprezentantii Primariei municipiului si RATP Iasi nu fac nimic cu acest pirat, cu toate ca stiu ce se intampla in oras. Eu sun la 112 si astept sa vina un echipaj in Podu Ros. Ne sfideaza pe fata”, a spus un iesean revoltat de situatie. Fotografiile si filmul au fost realizate astazi, 18 iulie, la ora 15:40.
Tags:Comentarii
  • O fi bataie de joc la adresa iesenilor, dar la de cei ce fac naveta si nu mai au cu ce ajunge la serviciu si nu numai s-a gandit cineva (autoritatile fiind in fruntea listei)?????

Adauga un comentariu