Eveniment-Social

REVOLTATOR! Un bebelus de 3 luni a murit dupa ce a plecat din cabinetul medicului. Doctorul a decis sa fie tratat acasa

Publicat: 23 feb. 2017
1
@ Dupa cateva ore, mama a cerut disperata ajutor la 112 cand a vazut ca pielea bebelusului este vinetie si nu mai are suflare @ Sugarul fusese consultat si diagnosticat cu infectie respiratorie de un medic de la Spitalul Sf. Maria din Iasi, cu cateva ore inainte de producerea decesului
 
Ieri dimineata, in jurul orei 5:00, o femeie din Iasi, a cerut disperata ajutor la Serviciul de urgenta 112. Femeia, mama unui bebelus de doar 3 luni a solicitat un echipaj medical de urgenta, spunand operatorului ca micutul s-a invinetit si nu mai respira. Imediat un echipaj de terapie mobila intensiva s-a deplasat la locuinta iesencei din strada Smardan, din municipiul Iasi. Cand medicul a ajuns la fata locului, a observat ca sugarul este cianotic (coloratie albastra sau violeta a pielii) si fara suflare.

Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viata copilului si au declarat decesul. Cadavrul bebelusului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala unde, in urma necropsiei, medicii vor stabili cauza decesului. Mama a spus medicilor ca miercuri a mers cu bebelusul la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi pentru ca a observat ca micutul are febra si plangea in continuu. La unitatea medicala a fost diagnosticat cu infectie respiratorie si i s-a administrat un tratament perfuzabil, dupa cum a spus mama. Medicii nu au internat copilul si i-au spus mamei sa mearga la domiciliu si sa revina a doua zi pentru continuarea medicatiei. Ieri dimineata inainte de a ajunge cu bebelusul la spital, mama a descoperit ca micutul este fara suflare.

„A fost o solicitare astazi (ieri-n.r.) dimineata, la ora 5:00, pe strada Smardan, la un bebelus de 3 luni. Mama a spus ca sugarul este cianotic si a fost trimis imediat un echipaj tim (terapie intensiva mobila-n.r.). Copilul era sub tratament pentru infectie respiratorie. Mama ne-a spus ca a fost cu o zi inainte la Spitalul Sf. Maria, unde copilul a fost diagnosticat si a primit tratament cu antibiotice. La o mana sugarul avea branula. Din cate ne-a spus mama, trebuia sa revina la spital. Urmeaza ca mama sa aduca biletul de iesire din spital”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. La Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi va fi demarata o ancheta pentru a se stabili ce s-a intamplat.

„Maine (astazi-n.r.) vom analiza aceasta situatie sa vedem unde a fost consultat copilul si ce spune medicul care l-a vazut. Este posibil ca mama sa fi mers cu bebelusul direct la un medic din clinica si sa nu fi trecut prin Unitatea de Primire Urgente. Dupa ce vom analiza toate aspectele, vom putea oferi un punct de vedere”, a declarat dr. Solange Rosu, sefa UPU si purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria. 
Comentarii
  • Wey ja.gardea care esti de O.ltea.nu Ma.g.da, uite stirea reala si obiectiva, k.ur.veto: Mama și-a externat de două ori pe proprie răspundere bebelușul care ulterior a murit!
    (ziarul de Iasi)

    • E vrajeala in Ziarul de Iasi, nici macar nu este prezentata opinia femeii.
      Ia interviu femeii si iti va spune cu gura ei cum s-au petrecut lucrurile.

  • de ce nu scrieti ca e vorba de doctorita stelea daniela ,betiva care duhneste a alcOol.STELEA DANIELA E DE VINA FUGITI DE EA E ALCOOLICA.SI ARCADIA O TINE CU JUMA DE NORMA SI MA INTREB DACA STIU AIA CA OFERA SERVICII LA DOMICILIU CONTRA COST SI SPUNE CA ACASA SAU LA CABINETUL DE LA ARCADIA E TOT UNA,OARE CHIAR E ASA CRIZA DE MEDICI DE PROFESEAZA TOTI INCOMPETENTII.

Adauga un comentariu