National

REVOLTATOR. Nu se mai satura! Romanii obligati sa achite taxa de poluare pentru centrale termice, la ordinul UE

Publicat: 25 aug. 2014
1
Premierul Victor Ponta a anuntat un nou bir pe care o parte a romanilor urmeaza sa-l plateasca din 2016. Este vorba despre o taxa de poluare, achitata de cei care au centrale termice, iar suma nu va fi neglijabila. Mai mult, masura i-ar putea forta pe unii sa revina la sistemele centralizate de incalzire, care impun biruri uriase. Astfel, cei care doresc sa fie independenti de marile societati de termoficare sunt fortati prin orice mijloace sa ramana sclavii sistemului. 
Aflat la Tulcea cu activul PSD pentru pregatirea campaniei electorale, Ponta a anuntat ca, începând din 2016, românii cu centrale termice de apartament urmeaza sa plateasca o taxa de poluare. Ponta a specificat ca aceasta taxa este impusa de Uniunea Europeana. Despre aceasta taxa se discuta de circa un an de zile, iar din câte se pare aceasta nu va fi neglijabila. In aceste conditii, autoritatile vor încerca sa convinga populatia din mediul urban sa se rebranseze la sistemul centralizat de încalzire, acolo unde acesta mai exista, potrivit dcnews.ro.

Vezi si Slugarnicia, la nivel de arta in Romania. Un primar i s-a adresat lui Ponta cu „MARIA TA” – VIDEO 
Comentarii
 • Domnule prim ministru, nu mai acceptati de la UE tot felul de taxe.
  Noi suntem o tara saraca in comparatie cu celelalte, ar trebui ei sa ne ajute, iar dumneavoastra sa fiti mai ferm cu ei.Am instalat centrale cu sacrificii ca ne fura la intretinere, iar acum ajungem sa platim la altii pe munca noastra . Nu este corect

  • Nu este corect, sa lasati altii sa va fure.

   Nu UE e vinovata, ca suntem o tara saraca, ci GUVERNELE, PARLAMENTUL SI PRESEDINTELE dar IN SPECIAL NOI TOT POPORUL.

   SUNTEM O TARA SARACA FIINDCA TOTI FAC EVAZIUNE FISCALA DE MILIOANE DE EURO, UITATI CE EVAZIUNE SE FACE SI NU LE IA NIMENI BANII INAPOI, 3 ANI CU SUSPENDARE, VIATA MERGE INTAINTE IN MASINI DE LUX SI VILE.

   POPORUL E VINOVAT, CA ACCEPTA SA FIE FURAT SI NU PUNE PICIORUL IN PRAG.

   NOI NU SUNTEM O TARA SARACA, NOI SUNTEM FURATI, DE AIA SUNTEM SARACI.

   SUNT BANI PENTRU PROIECTE, DAR SUNT FURATI SAU FACUTE IN BATAIE DE JOC.

   SCRIE 3 MIL EURO, 2 MILIOANE IN BUZUNAR.

   CAND O SA VA TREZITI, O SA FIE PREA TARZIU.

 • Eu cred ca va trebui stability si un criteriu bazat pe cantitatea de gaz consumata si atunci vor plati si cei ce folosesc gazul numai la aparatele de gatit. Ce vor plati restaurantele ce folosesc mai mult gaz. Analizati va rog. Mult success. Bubu

 • ar trebuii sa ne puna si pa aerul pe care il respiram ca poate doar asa raman domnii conducatori singuri in tara sa faca ce vor ei!

  • Cu scuzele de rigoare,dar poate inventeaza si basino-metru, ca doar si acele gaze polueaza nu? Si-atunci ar plati si „domnia-sa”

 • ASTEPT TAXA CARE O SA O IMPUNETI SI O SA VEDETI VOI CE PLATI AM FAC MAI EXACT *** AM SA VA DAU CU TOT CU TAXA BINENTELES..

 • Toata strategia lui Ponta e sa ne aduca inapoi la termoficarea centralizata unde statul acorda o subventie enorma, o gigacalorie costa peste 480 de lei, prin subventie ajunge la 190 lei, se mai acorda subventii celor cu venituri mici si uite asa se invart niste bani pentru subventii care nu pot fi contabilizati 100%, de aici o manareala frumoasa pentru alesii neamului. La asta se reduce toata strategia celor care ne buzunaresc, chiar si cu taxa de poluare pentru CT de apartament si tot este mai rentabil ca termica unde pierderile ating chiar si 90%, deci pretul gigacaloriri nu v-a scadea niciodata, se v-a umbla doar la subventii.

Adauga un comentariu