Actualitate

REVOLTATOR. Elev din Iasi, BATUT de diriginta pana a LESINAT. Politia a declansat o ancheta – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 24 sept. 2014
Caz revoltator intr-o scoala din Iasi, unde un elev in varsta de 13 ani a ajuns la Spitalul de Copii „Sfanta Maria”, dupa ce a fost batut de diriginta. Este vorba despre un elev de la scoala din Bradicesti, comuna Dolhesti, care a fost agresat de cadrul didactic, acesta lesinand in urma loviturilor primite.

Vezi si Elev batut cu cruzime de colegii sai la banchetul de sfarsit de liceu – VIDEO

Potrivit spuselor parintilor, copilul a fost lovit in cap cu un sul gros din coli de hartie si, cand a vazut ca i s-a facut rau, diriginta l-a luat de urechi si a inceput din nou sa-l loveasca, pana cand elevului i s-a facut rau. Cand a ajuns acasa si le-a povestit parintilor ce a patit, acestia l-au transportat imediat la spital, unde a ramas internat. Parintii au depus si o plangere la politie, o ancheta fiind demarata de oamenii legii, dar si de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Citeste si Copil din Iasi batut cu pumnii si picioarele la scoala. S-a ales cu un brat rupt

Intreaga poveste in editia de maine a cotidianului Buna Ziua Iasi
Comentarii
 • Atata rau, dom’le … mai verificam ce scriem?

  „cand a vazut ca i s-a facut rau, diriginta l-a luat de urechi si a inceput din nou sa-l loveasca, pana cand elevului i s-a facut rau”

 • Eu nu pot uita privirea parintilor din interviu. Ei erau pur si simplu erau entuziasmati ca li se ia interviu, erau fericiti ca e „cazul lor”. Si terchea berchea ala de a final care spune ca se punea in gura cu profii si ei il bateau, ce rol are? Buna poama a fost si el. Nu comentez pe seama subiectului cu toate ca adevarul e la miljoc, insa de profii agresati fizic si verbal de ce nu se face atata caz?

 • Este foarte trist ce se intampla in invatamantul romanesc…
  Corecturile trebuie facute in acei 7 ani de acasa, unde parintele trebuie sa isi educe copilul apoi sa vada unde a gresit profesorul, in cele mai multe cayuri elevii sunt de un comportament iesit din comun, a-si pune pe acesti parinti revoltati sa faca ore cu odraslele lor, sa vada cat de frumos se comporta in scoala si ce limbaj folosesc!!!

 • Niste fomisti parsivi, carora le-au curs mucii in Italia, nu si-au educat progenitura la timp si acum ar vrea niste bani.
  Pentru rachiu, bere sau vin…
  Martorul…la fel de certat cu scoala, are un dinte impotriva profesorilor. Ca si reporterul care a descoperit America.
  Jalnici cu totii.
  Nu bateti copiii, ca o sa-i bata viata mai tarziu. Poate prea tarziu.

 • ce sut parinti astia numai mint le frica la copi de el,de asta le frica la copii sa spuna adevarul,
  am fost si eu elev am avut profesori mai duri

 • Sarman popor roman… 2 lei ai dat pe scoala si pe profesori. Prestatia lor va fi in valoare de 1, mazim 1,50 lei, ca sa le ramana si lor, in buzunar, intre un leu…si 50 de bani. Nu uita, Scoala nu are cum sa arate mai bine ca tara in care ea functioneaza. Daca ma gândesc bine, majoritatea semenilor mei n-au nevoie de scoala. In plus, nici n-o merita ! Vin deja educati, la scoala vietii, si s-ar parea ca le ajunge. Pen` ce sa ne batem capul ?

 • Nici o contrazicere ? Nici o luare de pozitie, moralizator-patriotico-pshiho-pedagogico-stiintifico-fantastica ? Nici un „dascal” schiop si chior, cu fumuri de domnu Tandașir (de la Moldova !)? Chiar nimic ? Hmmm.

Adauga un comentariu