Actualitate

Revoltator! Directorul care ridica 15 salarii pe timp de criza

Publicat: 20 dec. 2013
1

@ Nu traieste doar din salariul de director al institutiei din subordinea Consiliului Judetean @ Incaseaza bani si de pe urma activitatii de formator si din alte structuri de stat, ridicand lunar mai multe salarii @ Asta in conditiile in care mii de absolventi ai universitatilor din Iasi devin imediat someri pentru ca nu gasesc de lucru

Un liberal din gasca penalului Relu Fenechiu, plantat la conducerea unei institutii publice, a ajuns sa ridice bani de la 15 entitati diferite. Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi, a beneficiat in ultima perioada de diverse fonduri atat de la aeroport, cat si din unele prestari la institutii publice sau fundatii. Acest individ a ajuns sa ia bani de pe urma activitatilor de formator. Bodea pozeaza mereu in individ sarac, care nu detine case sau terenuri si care traieste doar din salariul de la aeroport.

Putina lume stie ca Marius Bodea a mai ridicat bani de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) Iasi, de la Asociatia Formare Studia„, Fundatia „Euro Ed„, Ad Autotal SRL, Asociatia Academia de Advocacy, Universitatea Al. I. Cuza, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Asociatia Centrul de Calificare Adulti„, Asociatia Pro Job„, European Project Consulting SRL, Centrul European pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, dar si de la Guard European Company.

Asta in conditiile in care mii de absolventi ai universitatilor din Iasi devin imediat someri pentru ca nu gasesc de lucru. Sumele incasate de Bodea de la aceste entitati nu sunt comparabile cu salariul de aproape 1.000 de euro pe care-l ridica lunar de la aeroport, insa ii ofera alte oportunitati. Seful aerogarii a luat, de exemplu, 1.640 lei de la Agentia de Prestatii Sociale pentru ca este specialist la comisia judeteana de autorizare, monitorizare si evaluare. Din aceasta postura, Bodea poate incasa insa alte resurse financiare de la firmele private, ce ofera cursuri de calificare intr-un domeniu si care nu au fost inca declarate. De la celelalte 12 entitati, Marius Bodea a mai ridicat 1.000 de euro. Directorul aeroportului se lauda ca este formator, economist, manager de proiect, evaluator competente profesionale si expert in achizitii publice, are diploma de expert in comunicare si agent de vanzari. Toate aceste diplome au fost obtinute in urma unor cursuri absolvite sub egida Guvernului, cursuri care dureaza doar cateva saptamani. Sef la Aeroportul Iasi, Bodea este si membru in consiliul de administratie de la societatea Termo-Service SA, membru CA la Autoritatea Aeronautica Civila din Romania, presedinte al Patronatului Aeroporturilor din Romania si membru in CA la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. De la ultimele doua nu a declarat venituri, insa de la celelalte entitati a ridicat lunar sume frumusele, ajungand ca anul trecut sa ia un total de 43.000 de lei. Punctul de vedere al lui Marius Bodea nu poate fi prezentat, din moment ce directorul aeroportului refuza sa raspunda solicitarilor formulate de jurnalisti.
Comentarii
 • Dacă toți acești bani pot fi atrași pe baza unor diplome care atestă cursurile de specializare (dobândite în doar câteva săptămâni), de ce studenții care devin șomeri nu îi urmează exemplul?! Este doar o persoană care primește ceea ce i se oferă. Dacă acest fenomen vi se pare ilogic ,nu el este greșește, ci legile statului sunt greșit gândite.

 • cu declaratia de avere cum ramane? cu impozitul pe venit cum ramane? pe unii i-a inzestrat mama securitate cu desteptaciuni supranaturale dobandite sub numele de cod, fereasca dumnezeu de asemenea mediocri

 • Astia sunt oamenii lui Fenechiu.Ca el mai sunt si alte nulitati numite(poreclite)directori cu mai multe servicii…Din pacate ei chiar cred ca sunt si buni.Niste nesimtiti si parveniti.

 • fac parte din aceeasi generatie ca si ” stimabilu’ ” din articol….am fost dupa cineva la aeroport….numai tineri…se pare ca si-a angajat numai prieteni pnl….ce au trecut prin frig si caldura in campanii electorale……m-am impacat cu sine ca nu avem cum schimba nimic in tara asta…si mi-e frica ca si copiii nostri nu vor putea….SA FIM FERICITI SI SANATOSI! ca politicul e scarbos de democratic in Romania

  • „M-am impacat cu sine”, scrie un prost; mai sunt inca multi aidoma lui printre comentatori! Nu mai scrieti, daunati mediului virtual!

 • un gunoi al iasului, un gunoi al pnl. cand a mai vut timp individul sa si doarma daca isi nenoroceste mintea cu atatea diplome si atata munca cinstita? dar de ce distruge tot pe unde trece si isi da demisia la scurt timp. din cv-ul acesui … se constata ca sta putin la fiecare loc de munca si cand da cu nasul in propria prostie fuge cu demisie .

 • Oare cati neispraviti ca acesta sunt pe posturile altora ?Din 3 ministri cati au fost numiti de la Iasi;Fenechiu,Cepoi,Vosganian ,3 au fost penali,pe cale de consecinta lepadaturile lor….

 • auzi ce destept te crezi. baa nu vreau si nimeni nu ar vrea sa fii asa frumos CA TINE.cu bani si propus de fenechiu in functie. nu e frumos omul prost e urat ka dracu, hotul face sila oricui, propus de fenechiu iarasi nimeni nu doreste soarta lu fenechiu. atunci de ce manaci kaka impotriva la toti, pentru ca esi tu frumosule sau din gasca mafiotilor adusi la aeroport la stat degeaba si papat banii. din cauza acestui idiot aeroportul iasi nu a primit nici o finantare de la guvern si ue nu va da nici un ban,ATUNCI ACEST FRUMOS, DESTEPT SI CU BANI SI COPILUL LU FENECHIU SA DISPARAAA, NE FT/EM IN GURA LUI PANA CAND SUFERA IESENII. O SA AVEM AEROPORT CAND VA ZBURA PORCUL BODEA CU ADOMNITEI SI FENECHIU DEASUPRA IASULUI.

 • ZIUA LUI DE LUCRU ARE 24 DE ZILE NU DE ORE!?
  ITM-UL CE FACE? NU VERIFICA TIMPII LUCRATI?PONTAJUL LA FUNCTIA DE BAZA E DE 10 MINUTE, CA RESTUL PANA LA 8 ORE SA MEARGA SA CULEAGA BANII !

 • SA vorbiti de IQ la maimute DAR nu la individul asta. ASTA ARE COEFICIENT DE INTELIGENTA, IQ cum ii mai spuneti voi=0. AEROPORT??? NU. SINT DIRECTORUL BODEA, SINT FOARTE OCUPAT, MAI TREC EU SI PE ACOLO . VOI L-ATI URMARIT VREODATA PE INDIVIDUL ASTA? O SA RAMANETI SURPRINSI PE UNDE UMBLA IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LA AEROPORT. DIN CAUZA LA BOVINA ASTA GUVERNUL NU A DAT BANI LA AEROPORTUL IASI. SA-SI DEA DEMISIA SI LA PUSCARIE CU ADOMNITEI SI FENECIU SI TOATE GUNOAIELE PNL-ISTE

 • DE BANII SALARIULUI MEU SA-TI CUMPERI LUMANARI PE PIEPT TIE SI LA FAMILIA TA. MI-AI FURAT MANCAREA DIN GURA COPIILOR TU CU HOTII TAI PNL-ISTI . DE BANII MEI SA VA LUATI LUMANARI TOTI SI SA MANCATI PE MASA TOTDEAUNA LACRIMILE FAMILIEI NOASTRE TU SI ADOPTIVIII TAI BODEA SI ADOMNITEI. DA-MI SALARIILE FURATE INAPOI, DA-MI MANCAREA FURATA INAPOI HOTILOR. DA-MI SALARIILE FURATEE!!!!! SA AVETI CRACIUN FOARTE FERICIT CUM AVEM SI NOI.

 • zise Maria Paslaru fosta jurista data afara pentru incompetenta.Cand Maria a intrat cu pile la aeroport acum multi ani, a fost bine,cand a fost data afara pentru incompetenta nu a mai fost bine.Daca tot e o jurista buna sa se angajeze in alta parte dar cand scoti pe gura 5 cuvinte pe ora si alea fara vreo legatura intre ele,e greu sa te orientezi.

 • MIRCEA pentru DECI
  CE PLESNEALA O SA IEI BODEA. SUGENE-O MIE HOTULE BODEA SI LA TOTI MA . MAA ORDINARULE SECURISTULE IMPUTI./ TU STII CINE SUNT SUGENE-O DACA STII MACAR ATAT HOTULE HOTULE, HORTULE. IMI BAG PU/LA/ N GURA TA SI./N MORTII MA/TI , DUTE.N GAOACA SCARE TE-A FACUT DROGATULE

 • ti-o ft. pe ma/ta./ n gura bodea. du-te. bn cur la ma/ta/ n vrancea . ce cauti veneticule in iasi . nu te puteai kaka de foa/me si ai venit in iasi sa te imbogatesti HOTULE si sa-ti bati joc de ieseni . de oamenii corecti care muncesc si traiesc din salar . maaaaaaaaa sarantocule du-te/n vrancea taaaaaaaaaaa veneticule. bodea un ra/ha/t estiun hot. un securist, un analfabet un nimeni… un ooooo manaca/ne kaka si te ft inca o data in guritza , MANANCA-MI SPERMA MIOE SI LA TOTI TU CU FAMILIA TA . FT BISARICA MA/TI HOTULE VENETICULE, PUSDSCARISULE HUPOOOOOOOOOOOO PNL-IST IMPU/TIT, IN KUR LA MA/TA SUGENE-O MIE SAI LA TOTI, MANANCA/NE KAK BODEA. BAAAAA KAKA/TU/LE FUTTTTTTT MOR/TIII MA/TI TACA/TI GUARA ANALFABETULE HOTULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • Maria are si conversatii imaginare cu Bodea.Aproape sigur nu intra omul pe BZI sa vada mizerii de articole date la comanda politica dar stii prea bine ca tot ce e scris mai sus despre competenta ta profesionala e adevarat.Sarbatori fericite.Mai usor cu injuraturile si amenintarile ca se pot transforma in vizite la politie si procuratura.

 • i-o ft. pe ma/ta./ n gura bodea. du-te. bn cur la ma/ta/ n vrancea . ce cauti veneticule in iasi . nu te puteai kaka de foa/me si ai venit in iasi sa te imbogatesti HOTULE si sa-ti bati joc de ieseni . de oamenii corecti care muncesc si traiesc din salar . maaaaaaaaa sarantocule du-te/n vrancea taaaaaaaaaaa veneticule. bodea un ra/ha/t estiun hot. un securist, un analfabet un nimeni… un ooooo manaca/ne kaka si te ft inca o data in guritza , MANANCA-MI SPERMA MIOE SI LA TOTI TU CU FAMILIA TA . FT BISARICA MA/TI HOTULE VENETICULE, PUSDSCARISULE HUPOOOOOOOOOOOO PNL-IST IMPU/TIT, IN KUR LA MA/TA SUGENE-O MIE SAI LA TOTI, MANANCA/NE KAK BODEA. BAAAAA KAKA/TU/LE FUTTTTTTT MOR/TIII MA/TI TACA/TI GUARA ANALFABETULE HOTULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • Maria are si conversatii imaginare cu Bodea.Aproape sigur nu intra omul pe BZI sa vada mizerii de articole date la comanda politica dar stii prea bine ca tot ce e scris mai sus despre competenta ta profesionala e adevarat.Sarbatori fericite.Mai usor cu injuraturile si amenintarile ca se pot transforma in vizite la politie si procuratura.

 • ma pulikaaaaaaaaaaaa vrei sa venim la aeroport. baaaaaaaaa taxca-ti mwecla vezi-t ft bisarica ma/ti vezi-ti de puscaria ta si nu lovi in cei de care ti-ai batut joc pentru ca nu si-au dat acordul la furat cu tine milioaneleeee de euro de la aeroport, baaaaaaaaaaa inca odat iti spun ca vin la aeroport bodea daca nu-ti tace mecla puscariasuleeeeeeeee, mananca/mi sperma nici atat nu meriti, stai putin baiatu ca esti la zabrele in curand ti-am promis-o huooo, SOLUTIA ESTE SA SPUNEM TOT PE POSTURI DE TELEVIZIUNE, MAI RAHA/TE/LULE TU NU SCAPI DE AEROPORT CU DEMISIE FARA PUSCARIE

 • intr-adevar total incompetenta la furat banul public cu bodea. singurul competent sa hoteasca banul public in aeroport este bodea si gasca de pnl-isti adusi de bodea.

 • ba BODEA BETIVANE PUSCARIas sacrba ordinara iar o pupi in kur pe doamna maria si o lingio in piz.duli.ta/ f.T bisarica mati lichea si din cauza asta iar se razbuna cineva pe aeroport. ti-ai batut joc de femeie ca sa furi milioane de euro cu fenechiu in licitatia cu pista. MANANCI KAKAT DE EA MEREU PE NET , f.ut GURA MA/TI ORDINAR IMPU/TIT TOT II DAI CU pi.z/da MATI , DATA AFARA DE TINE ORDINARULE DIN PIZ.DA MATI PENTRU INCOMPETENTA ca nu te-a ajutat la furat. IN PIZ.DA MATI CINE CACATU.L MA.TI ESTI Ra.ha.t. bodea, bodea, criminal pnl-ist de tot te lauzi ca dai lumea afara ca sa furi cu pnl-istiii tai>TU SA DAI OAMENIII AFARA CUM VREI TU ESTI UN KAKAT . DIN CAUZA TA TOATA LUMEA S-A REVOLTAT IMPOTRIVA USL un prost ca tine bodea. ti-ai batut joc de femeie ca sa furi cu fenechiu si acoliti tai si tot tu manaci kaka. vezi-ti de averea care ti-ai facut-o din banii aeroportului si din cauza ta idiotule nici guvernul nu ajuta cu un ban aeroportul iesenilor, siktir VENETICULE din IASI

 • IA VEZI TU BODEA CU AFIRMATIILE TALE DE MAI SUS. ANGAJARI PE PILE LA AEROPORT? NU BODEA TU NU CUNOSTI CA AEROPORTUL IASI ERA UN EXEMPLU DE INSTITUTIE IN PRIVINTA CORECTITUDINII, RESPECTARII LEGISLATIEI .PANA LA TINE TOATE ANGAJARILE SE FACEAU LEGAL, PRIN CONCURS. TU AI REUSIT SA DISTRUGI AEROPORTUL IASI INTR-UN AN.ITI FACI LEGILE TALE, AI FACUT FF MULTE ANGAJARI NELEGALE TI-AI ADUS PNL-ISTI TAI CU CARE FURI, MITA, CORUPTIE, HOTIE, PROSTIE, JAF,MINCIUNA CU ASTA SE MANDRESTE AEROPORTUL IASI. SA-TI FIE RUSINE BODEA, ESTI UN PROST, CEL MAI BINE ESTE DNA SA-TI ANII CARE-I MERITI SI SA NU MAI AUZIM DE TINE. aeroportul iasi nu are nevoie de un individ mediocru ca tine cu inalte studii de securist , au trecut vremurile alea bodea

 • hoata nichitus si hotul anghel trebuie sa stea in aceeasi celula la puscarie cu bodea. toti mafiotii pnl-isti adusi de bodea la aeroport trebuie dati afara

 • am lucrat cu individul asta la Protectia Consumatorului. UN PROST NOTORIU, LOCUL LUI BODEA este la SALUBRIS la incarcat containerele de deseuri ale iesenilor si nici acolo. el este un deseu menajer

 • handicapatul asta este mandria PNL-ului. ca orice pnl-ist bodea se lauda ca a calcat pe cadavrele salariatilor corecti pentru a-si atinge scopurile marsave. E SRL-UL BODEA? NICI LA SRL NU AI VOIE SA ARUNCI IN STRADA UN SALARIAT CAND VREI SI FARA MOTIV . pnl-istii calca pe cadavrele copiilor flamanzi, pe cadavrele salariatilor pentru a-si aduce gasca lor la hotit ASTA E ETICHETA PNL. CINE ESTE DE ACORD CU PRACTICILE ACESTUI PARTID FASCIST? DE ACEEA pnl a pierdt orice putere si romanii urasc pnl-istii. care dintre noi cei care muncim ar aprecia asemenea batai de joc? nimeni. de asta e ura noastra si razbunarea impotriva pnl/usl. o sa dispareti si n-o samai auzim de dictaturile astea cum a disparut si PNTCD

 • nu dau 2 bani pe gunoiul asta si pe toate gunoaiele PNL. ma intreb cand este sfarsitul lor? cand ne mobilizam sa-i dam jos? prea multa bataie de joc de noi.

 • Acestea nu sunt altceva decat forme de a „sifona” banul public, pt a ingrasa conturile partidului. Dea? Sa fie clar! ca doar sa nu credeti ca-i raman lui banii aia…

  • Sunt schiop si la propriu si la figurat.
   Speram ca vom scapa de Mafia lui Fenechiu, dupa ce va pleca dupa gratii seful clanului (zabalosul Fenechiu).
   Pana atunci, mai avem de suportat cateva zile. Speram ca ICCJ Romana sa-si faca datoria de Institutie de prestigiu a Romaniei.

 • Verificati si cum a angajat-o pe sotia prietenului Mihai Pintilei de la politie! Carmen Petronela Pintilei a fost angajata direct din somaj pe un post caldut si permanent!

 • salariatii fara concurs adusi de bodea la aeroport au salarii mai mari decat salariatii vechi din aeroport care ocupa posturi identice. a facut prea multe angajari fara concurs care nu sint necesare. niciodata nu s-a intamplat asa ceva la aeroport. OPOZITIA DIN CJ, PNL-UL, CONSILIUL DE ADMINISTRATIE, DNA, ZIARISTI , verificati toate angajarile facute de bodea si toate achizitiile publice si toate mizeriile lui .locul idividului e la puscarie.

 • Sunt convinsa ca acesti directori porecliti de PNL cum spunea cineva au dat examen pe post cu Fenechiu,dupa care au adus cu ei toti neghiobii din PNL.Unde este competenta liberalilor ?

 • acest partid nu ar supravietui fara hotii sai, individul asta si toti poreclitii directori in frunte cu fenechiu si adomnitei jefuiesc banul public si alimenteaza conturile PNL.PNL PARTIDUL HOTLOR , CRIMINALILOR, ANALFABETILOR++++ KAKATILOR.

 • felicitari domnule Ion Schiopu . in orice mafie mai intai se aresteaza seful mafiei, dupa urmeaza clanul mafiotilor. daca ICCJ nu va aplica corect legea, s-ar putea sa fie chiar judecatorii in locul lui fenechiu. asteptam, mai este putin

 • Acesti directorasi sa-si faca firme private si sa-si puna cat salariu vor.Sa-i vad atunci cum se descurca.Dar se feresc ca de dracul de firmele private,pentru ca nu-i angajeaza nimeni.E mai usor sa fii incompetent si sa ai mai multe salarii de la bugetari,pentru ca aici nu controleaza nimeni. Din pacate institutiile de stat sunt pline cu acesti impostori.Daca nu se aplica legea, macar sa-i ia dracul!

 • Sa vanda muraturile din PNL.Dar va avea o surpriza,sunt stricate,si trebuiesc aruncate.Si atunci cu toata expertiza lui in comunicare si agent de vanzari va trebui sa transmita vestea si penelistlor.

 • nu domnilor individul are diploma de expert in VANZAREA POSTURILOR la aeroport SI VANZAREA CONTRACTELOR DE ACHIZITIE PUBLICA. sa nu credeti ca si-a adus penelistii in aeroport fara MITA SI COMISIOANE grase in achizitii PLUS UM/FLA/REA PRE/TU/RI/LOR. EL VINDE POSTURILE la pnl-isti cu mita

 • Sunteti un ziar de doi lei, habar nu aveti ce inseamna si fii jurnalist, doar alimentati prostia , ura si ciuda. Habar nu am cine este personajul prezentat dar sigur un absolvent de pe bancile facultatii nu ar putea sa fie in locul lui.

 • daca tu nu stii cine este individul de ce scrii comentarii ? noi stim foarte bine cine este acest puscariabil pnl-ist. tu esti de 2 lei si mult mai putin

 • Uite ca nu stiti! Doar presupuneti. Daca era PSD-ist mai tipati? Atata timp cat posturile de conducere a unei institutii de stat sunt ocupate pe linie politica, LASATI COMENTARIILE. Politicieni fara pete nu o sa gasiti. Mai bine hai sa TIPAM, asa cum e cazul, sa se aleaga pe criterii de COMPETENTA. Altfel, aratam ca o haita de jivine canibale, distrugand pe oricine si orice fara sa schimba esenta problemei.

 • aici e problema ca instittiile primesc bani publici ca sa plateasca salariatii si toate postrurile trebuie ocupate prin concurs pe criteriul competentei!!! dar haitele de jivine canibale usl/pnl CUM SPUI TU distrug pe oricine si orice ka sa-si puna la loc cald niste…. gunoaie care nu au nici o pregatire pentru postul cumparat. daaaaaaa aici e problema. jivina canibala din imagine este un exemplu. SRL-ISTUL ALEGE PE CINE VREA EL, E BANUL LUI DIN MUNCA LUI. dar si srl-istul da anunt in ziar de angajare dar la institutiile publice in prezent nu gasesti aceste anunturi. asta inseamna caz penal , coruptie, la institutiile statului. statul plateste salariatii din banii nostri La institutiile de stat trebuie respectata legislatia.

 • Ce feciorelnici sunteti voi, astia de la BZI… De ce nu scrieti la cate examene au fost unii dintre voi (specialisti in toate, dealtfel)si sa spuneti ca indemnizatiile alea, de 100-150 de lei sunt salarii…

Adauga un comentariu