Actualitate

Revoltator. Bodea isi face campanie electorala cu banii Aeroportului. Iata cati bani au ajuns la Tele M -FOTO, VIDEO

Publicat: 18 apr. 2016
1

@ Aeroportul a ajuns sa dea fonduri publice in prag de campanie electorala unei televiziuni de propaganda pentru ca sefului, candidat la fotoliul de primar, sa-i creasca scorul electoral @ Intre postul Tele M si Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi, s-a creat o stransa legatura, alimentata din fonduri publice @ Profitand de functie, Bodea varsa regulat sume uriase de bani in conturile Tele M, sub forma unei reclame mascate, pentru a-si face imagine @ De altfel, Bodea este chemat frecvent in studioul Tele M pentru a-si face imagine publica  

Marius Bodea, candidat al PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Iasi, isi face campanie electorala cu banii Aeroportului. Ultimul contract, oferit tocmai cu cateva saptamani inaintea alegerilor locale, demonstreaza clar intentia acestuia de a trage din bugetul institutiei in folos personal. Marius Bodea, directorul Aeroportului International si candidat PNL la Primaria municipiului Iasi, a oferit pe tava un contract generos unei gornete media care a fost alimentata in ultimii ani cu bani publici, directionati ilegal de indivizi corupti cum este Cristian Adomnitei. Preluand modelul lui Adomnitei, Marius Bodea a directionat catre postul de televiziune Tele M, patronat de Aurel Dobasu, suma de 42.000 lei din banii aerogarii pentru o asa-zisa promovare media a regiei aeroportuare.

Citeste si: CUTREMUR pe piata media din Iasi! Angajatii fac dezvaluiri INCENDIARE din interiorul Tele M

Cotidianul BUNA ZIUA IASI prezinta mai jos, in facsimil, documentul care arata ca aceasta „afacere” a fost realizata. Oficial, obiectul achizitiei tine de productia si difuzarea de material de televiziune publicitar, de catre postul de televiziune TELE M. Astfel, contractul de publicitate a fost atribuit pe data de 9 martie, iar dupa aceea Bodea a aparut in emisiunile Tele M, in care a vorbit cel putin o ora despre „problemele orasului”. De exemplu, pe data de 15 aprilie, Marius Bodea a aparut la Tele M intr-o emisiune in care a vorbit despre cauzele poluarii din oras. Pe site-ul www.bzi.ro, puteti viziona emisiunea respectiva, copia filmului fiind postata doar pentru a dovedi cele afirmate mai sus. Cu alte cuvinte, prin acest contract, directorul aeroportului si-a asigurat promovarea pe postul de televiziune, in perioada urmatoare, contract incheiat tocmai cand acesta avea cea mai mare nevoie, avand in vedere ca se apropie alegerile.

DNA incepuse o ancheta

Nu este pentru prima data cand Marius Bodea ofera bani de reclama din bugetul Aeroportului celor de la Tele M. De aceasta data insa, este vorba de o reclama in prag de campanie electorala, iar Bodea are nevoie de o promovare intensa. Colaborarea dintre Aurel Dobasu si Bodea a devenit una extrem de profitabila in timpul mandatului lui Cristian Adomnitei, la Consiliului Judetean Iasi. Cat timp liberalul a fost la CJ, Dobasu a trait regeste. La sfarsitul anului trecut, DNA Iasi a descins la Tele M si in casa lui Dobasu, tocmai pentru a obtine probe intr-un dosar in care era vorba despre faptul ca Adomnitei directionase fonduri catre Tele M, tocmai pentru a-si face imagine. S-a constatat ca o serie de firme private au fost constranse sa finanteze Tele M inainte de a obtine contracte de la Consiliul Judetean. Procurorii au constatat ca au fost directionate si fonduri europene.

Citeste si: UPDATE – Campanie electorala la Aeroportul Iasi. Toti politicienii Iasului au facut rand la inaugurarea terminalului de pasageri-FOTO,VIDEO

Ancheta vizeaza si Asociatia Euronest, cooptata in cadrul proiectului Sistemului de Management Integrat al Deseurilor. In perioada in care Adomnitei conducea Consiliul Judetean, Tele M a devenit televiziunea de propaganda a liberalilor. Este insa revoltator faptul ca mii de euro din bani publici sunt dati fara nicio retinere unei televiziuni de propaganda liberala. Profitand de faptul ca pot oferi contracte fara a mai face si licitatie, sefii CJ si ai aeroportului isi permit sa ofere fonduri publice oricui vor. Dupa demararea anchetei care vizeaza aceste aspecte, adica la sfarsitul anului trecut, DNA nu a mai oferit niciun comunicat public legat de evolutia cercetarilor.
Comentarii
  • E adevarat ce spun oamenii astia: m-am uitat in SEAP si asa este, au luat 42 mii lei. La TeleM si Iasi TV nu se uita nici dracu….au maxim 100 de oameni care deschid televizorul…..trebuie sa fii cel putin cretin ca crezi ca acumulezi capital electoral daca apri la TeleM.
    Dar ar fi bine sa investigati si cati bani a dat acelasi Bodea la cumatra lui Adomnitei, Lacatusu de la Flarom Advertising….tot din SEAP rezulta ca anul trecut i-a dat peste 50 mii euro.
    Plangeri penale ar trebui la oamenii astia…sa se sature

  • Aripa PNL colectoare de bani pentru scoaterea din puscarie a masonului ruso evreu Fenechiu a inceput sa telefoneze pe la institutiile mari de stat si promit 100 de lei pentru salariati vezi Doamne pentru Paste dar din partea lui Bodea!

  • CEL MAI SIMPLU ANCHETA , RECUPERARE PREJUDICIU.INCHISOARE. VAZUT CE SALARIATI AU PARTICIPAT ,ACOPERIT SAU TAINUT ILEGALITATILE SI LUATE MASURILE LEGALE. ANGAJAT UN DIRECTOR CARE ARE HABAR DE AVIATIE, IAR CONSILIUL JUDETEAN AR TREBUI SA ANCHETEZE FOARTE BINE PRIVATIZAREA HANDLIGULUI IN FAVOARE UNUI ANUMIT PARIS …….ATENTIE LA RELATIILE ACESTUI INDIVID CU DIFERITI ANGAJATI DE PE AEROPORT………VAZUT DE CE ORGANELE PREZENTE PE AEROPORT NU SAU SESIZAT PANA ACUM POL.T.A. POL.FRONTIERA ,SRI, SI DACA SUNT CUMVA IMPLICATE TACIT IN ACESTE NEREGULI CARE TREBUIESC DOVEDITE….

  • Apropo de „gorneta publica”, si bzi-ul e pe aceeasi linie… Mai tare m-a deranjat faptul ca, in saptamana asta la scoli si gradinite e programul „scoala altfel”, cand se fac activitati extrascolare. In contextul asta, azi s-a organizat la unele scoli si gradinite o vizita la aeroportul Iasi, contra unei taxe de transport autocar de 12 lei. D-nule Bodea, daca tot ai primit copiii in vizita la institutia matale, de ce nu ai organizat sa vada si ei ceva? In incinta terminalului nu au avut acces, intr-un avion nici atat! Noroc ca s-a indurat un elicopter sa se ridice un pic de la sol si sa faca o mica demonstratie. Era asa greu sa facilitati accesul unor copii intr-un avion care era parcat? Ca asa se organizeaza la Politie, Pompieri…

  • Bodea o sa se claseze pe locul 3 la alegerile din 5 iunie. PSD chiar daca are unele probleme, e partid! pe langa adunatura din jurul fenechelelor, sunt buni cei din aripa Carlan si cu toate ca sunt ti.ga.ni indivizi precum Bulgaru, Serban, Maria Cabalau se poate spune ca stiu politica! Dar voteaza cu cine le spune Mielu! Va dati seama ce putere va avea Carlan dupa esecul lui Bodea, toti oamenii lui Fenechiu vor fi la picioarele lui! Ce zici Mitica Oprea nici nu stii cat de mic ai sa fii!

Adauga un comentariu