Eveniment-Social

Revolta langa Iasi, impotriva lui Adomnitei. Motivul este incredibil – FOTO

Publicat: 25 feb. 2014
1

@ Zeci de oameni au blocat ieri drumul care leaga localitatile Tomesti si Paun, din comuna Barnova @ Oamenii sunt suparati ca administratia judeteana le-a promis, in mai multe randuri, ca le asfalteaza drumul si nu s-a tinut de cuvant @ „Drumul este pe lista noastra de prioritati. Il asfaltam in perioada urmatoare”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei de Adminstrare a Drumurilor Judetene

Iesenii incep sa se trezeasca si nu se mai lasa pacaliti de politicienii care au promis multe in campaniile electorale si dupa aceea nu s-au mai tinut de cuvant. Ieri, in comuna Paun, de langa municipiul Iasi, unde Cristian Adomnitei a obtinut un numar foarte mare de voturi pentru a deveni presedinte al Consiliului Judetean, zeci de oameni au blocat DJ 248 care leaga localitatile Tomesti de Barnova. Locuitorii din Tomesti sunt revoltati de faptul ca Adomnitei a promis in campania electorala din 2012 ca asfaltarea acestui drum se va afla pe lista de prioritati a Consiliului Judetean si cu toate acestea, nu s-a facut nimic. Revolta mocneste de cateva saptamani, de cand oamenii au observat ca aproape nu se mai poate circula pe podul care se afla pe acest drum, deoarece este gata sa se prabuseasca.

Daniel Minciuna, directorul DADJ, a aflat despre nemultumirea oamenilor si de protestul spontan si a trimis la fata locului unul dintre inginerii institutiei pentru a calma spiritele. „Imediat ce am aflat, am trimis la Tomesti unul dintre ingineri, sa le spuna oamenilor ca acest drum se afla pe lista noastra de prioritati si il vom asfalta in perioada urmatoare. Este vorba despre o investitie de 26 miliarde de lei. Avem promisiuni ferme ca in perioada urmatoare vom avea si banii si vom demara lucrarile de modernizare”, a spus Daniel Minciuna.

Contactat de jurnalistii cotidianului BUNA ZIUA IASI, Stefan Timofte, primarul comunei, a spus ca intelege nemultumirile oamenilor, dar rezolvarea problemei tine numai de administratia judeteana. „Primaria Tomesti nu poate asfalta acest drum, deoarece se afla in administrarea Consiliului Judetean. Daca am investit bani, am fi acuzati de deturnare de fonduri. Noi am facut investitii in apa si canalizare, nu putem sa-l asfaltam. De ani de zile ni se spune de la Consiliul Judetean ca acest drum este pe lista de investitii”, a spus Stefan Timofte.
Comentarii
Adauga un comentariu