National

Revolta in PSD. Ce se intampla chiar in aceste momente

Publicat: 27 oct. 2016
1

Este scandal la Gorj, pe listele electorale ale social democratilor. Totul a izbucnit dupa ce un primar si un fost presedinte al Consiliului Judetean, care are o condamnare penala, au fost scosi de pe lista de Liviu Dragnea.

Acum, primarii si sefii de organizatie refuza sa prezinte lista la Biroul Electoral Judetean si cer sa se revina la forma sa initiala.

Oamenii spun ca nu inteleg de ce edilii care se bucura de sustinerea judetului au fost eliminati din cursa electorala din moment ce si Dragnea are probleme cu justitia.

Oamenii au venit, joi, la sediul central PSD, unde au discutat cu conducerea ce se mai poate face si au luat decizia sa stranga semnaturi pe cont propriu, acuzand conducerea PSD ca are alte interese.

„La Gorj, prin vot secret, Comitetul Executiv, a votat la vot secret lista pentru Senat si Camera Deputatilor. Buna, rea, cum a fost, a fost o lista votata in totalitate. S-a facut campanie doua luni in partid pentru aceasta lista, fara precedent. Si Comitetul Executiv National a calcat in picioare votul democratic, pentru ca pana la urma noi aducem votul. Iar la Gorj este o echipa tanara de primari, am langa mine un primar de 93% si toti credeam ca se schimba ceva. Credeam ca se promoveaza interesele oamenilor si nu alte interese, cum ar avea domnul Dragnea. Am incercat sa indreptam o nedreptate. Am discutat cu secretarul general al partidului, ni s-a spus ca nu se mai poate schimba lista. Asa ca noi am decis sa adunam semnaturile pentru a-l sustine pe domnul Calinouiu, candidat independent la Camera Deputatilor. Cel putin 70 de primari vor sustine acest demers. Am avut nevoie de trei ore sa strangem semnaturile. Ne-am mobilizat”, a explicat unul dintre reprezentantii delegatiei din Gorj.
Adauga un comentariu