Local

Renault „fals” oprit la granita

Publicat: 29 dec. 2011
1
In urma unei actiuni desfasurate de politistii de frontiera botosaneni, un barbat cu dubla cetatenie s-a ales cu dosar penal pentru punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat si punerea in circulatie a unui autovehicul cu numar fals, dupa ce a fost depistat conducand un autoturism care avea numerele de inmatriculare false.
La Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut s-a prezentat pentru a iesi din Romania cetateanul Iura T., in varsta de 52 de ani, cu dubla cetatenie romano-moldoveana, la volanul unui autoturism marca Renault, inmatriculat in Franta. La controlul documentelor s-a constatat ca numerele de inmatriculare inscrise pe placutele de inmatriculare aflate pe autoturism nu corespund cu cele din actele autovehiculului. 
Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat si punerea in circulatie a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Darabani. Politistii de frontiera au retinut placutele cu numarul de inmatriculare, autovehiculul urmand a fi scos din Romania pe platforma.Adauga un comentariu