Secretele istoriei

Regulile stricte pe care trebuie sa le respecte Meghan Markle de cand a devenit sotia Printului Harry

Publicat: 08 oct. 2019
3

Desi a devenit mama in urma cu 5 luni, Ducesa Meghan Markle nu a renuntat la implicarea sa in diferite actiuni caritabile si nici la rutina ei obisnuita. In realitate, viata Ducesei este departe de basme, unde viata familiei regale pare fara de cusur. Desi nu trebuie sa ajunga la munca, Meghan se trezeste in fiecare dimineata la 04:30 pentru a-si incepe activitatea.

Meghan Markle are un ritual foarte strict. La ce ora se trezeste Ducesa

Meghan Markle are un ritual pe care il respecta cu sfintenie. Desi ar putea sa aleaga sa doarma sau sa leneveasca, caci nu este necesar sa se lupte cu aglomeratia urbana pentru a ajunge la serviciu, Meghan alege sa isi inceapa activitatea la 04:30, spre nefericirea personalului regal. Motivul pentru care Ducesa alege sa fie activa atat de devreme este unul foarte simplu. Aceasta doreste sa isi inceapa activitatea cat mai devreme pentru a-si atinge obiectivele de peste zi relaxata, fara a se stresa din cauza timpului.

Meghan isi incepe ziua cu orele de yoga si nu consuma cafeina, preferand un pahar cu apa minerala in locul cafelei. Se pare ca inainte de a-i deveni sotie, Markle l-a rugat pe Printul Harry sa nu mai consume cafea. Ba mai mult, acesta a renuntat la consumul de tigari de dragul sotiei sale.

Ducesa are un playlist cu melodiile preferate pentru a incepe ziua intr-o maniera vesela. Acest playlist a fost la un moment dat facut cunoscut publicului, caci Meghan avea un blog inainte sa faca parte din familia regala.

Ea a fost nevoita sa isi desfiinteze blogul imediat ce a intrat oficial in Familia Regala a Marii Britanii.
Adauga un comentariu