Local

Reduceri mari la agentiile de turism! Vacanta de vara cu doar 8 euro pe seara

Publicat: 20 nov. 2015
1

@ Vacanta de vara este cel mai mare chilipir @ Iesenii vor fi uimiti de oferte @ Reducerile de 75 la suta sunt limitate

Reprezentantii agentiilor de turism au profitat de curentul Black Friday, pentru a atrage cat mai multi clienti. Daca vrei sa iti petreci vacanta de vara pe plajele calde ale Greciei sau sa gusti din misterul Turciei cheltuind doar 8 euro pe seara, acum e momentul sa faci o vizita la agentiile de turism, pentru ca locurile sunt limitate. Pentru a-si rasfata clientii cu oferte cat mai accesibile buzunarului, o agentie de turism din Iasi a scos la vanzare cateva locuri pentru cele mai exotice destinatii turistice, ideale pentru o vacanta de vis. Cel mai ieftin sejur oferit costa doar 8 euro pe seara in Praga sau pe Riviera Olimpului, in minunata Grecie. Acest sejur are o reducere de 75% si include serviciul all-inclusive, ideal pentru familiile care au copii mici si doresc sa scape de rutina din viata lor.

„Grecia este cea mai cautata in perioada de vara. Marea si oamenii prietenosi ii atrage cel mai mult pe copii, de aceea si aceste sejururi sunt ideale pentru familiile numeroase”, a declarat managerul unei agentii de turism cunoscute. Reduceri de 50% au pachetele turistice pentru Turcia. Un sejur in Antalya pentru vara viitoare costa doar 195 de euro pe seara in camera dubla, in loc de 390 de euro cum era initial.

Turcia este o atractie mai ales pentru tineri si pentru cuplurile care doresc sa descopere si sa exploreze locuri noi. Si aici locurile sunt limitate, telefoanele suna incontinuu de cand am lansat ofertele”, a mai adaugat managerul. O alta agentie de turism din centrul Iasului face pregatiri intense pentru Black Friday-ul de saptamana viitoare, eveniment care va tine de pe data de 28 noiembrie pana pe 1 decembrie. „Nu s-a tinut la noi Black Friday in acest week-end, il pregatim pentru saptamana viitoare. Ne gandim sa facem niste oferte foarte atragatoare pentru clientii care ne vor trece pragul”, a explicat managerul acestei agentii.
Adauga un comentariu