Local

Reduceri mai mari ca de Black Friday! Iesenii au luat cu asalt magazinele

Publicat: 17 ian. 2016
1

@ Luna ianuarie a adus o serie de reduceri in magazinele din Iasi @ Cele mai mari reduceri sunt la imbracamintea si incaltamintea de sezon, unele articole avand pretul scazut pana la 70 la suta @ Magazinele in care se comercializeaza aparatura electrica si electrocasnica pregatesc reduceri destul de importante

Prima luna a anului 2016 aduce o serie de reduceri la diferite articole vestimentare si electrocasnice. Daca pana acum, in perioada sarbatorilor de iarna, majoritatea lanturilor de magazine tineau la pret, iata ca astazi reducerile sunt semnificative. In marile centre comerciale din Iasi, ieri oamenii vanau cele mai bune preturi, iar cozile la casele de marcat erau interminabile. Daca in urma cu o saptamana o geaca de iarna costa 299 de lei, ieri iesenii o puteau achizitiona la 149 de lei. Preturi mai mici au in aceasta perioada si papucii, astfel o pereche de bocanci poate fi cumparata cu o suta de lei.

„Am cumparat mai multe lucruri, preturile sunt destul de bune. Adica saptamana trecuta, produsul pe care eu am platit astazi 99 de lei era 170 de lei. Sunt reduceri importante, adica asa consider eu. Este adevarat ca nu toate produsele au un pret mai mic, dar sunt multe articole accesibile. Cu doua sau trei sute de lei te poti imbraca din cap pana in picioare”, sustine Elena, studenta la Iasi.
 
Reduceri mai ceva ca in „vinerea neagra”

De regula, la inceputul fiecarui an preturile multor produse scad. Fie ca vorbim despre articole vestimentare sau electrocasnice, preturile sunt mult mai mici fata de restul anului. Multa lume nu stie insa ca in aceasta perioada reducerile pot fi mai mari decat in „vinerea neagra” la produsele electrocasnice. „In aceasta perioada, preturile sunt mult mai mici ca in restul anului. Pot spune ca marii producatori de dispozitive IT sunt pregatiti sa lanseze produse noi, de top, iar asta nu inseamna decat o scadere de pret a celor vechi. De exemplu, anul trecut, un laptop in vinerea neagra costa 1.200 de lei, redus de pe la 1.700 de lei, iar in aceasta perioada poate fi cumparat la pretul de 999 de lei. In perioada sarbatorilor, preturile raman de obicei constante, pentru ca exista vanzare. In aceasta perioada, preturile sunt mai mici, insa cererea nu este atat de mare”, sustine un angajat al unui magazin de specialitate din Iasi. Astfel, daca vreti sa achizitionati diferite articole la preturi mici, aveti toate sansele. Aproape ca nu exista lant de magazine care sa nu aiba reduceri zilele acestea.
Adauga un comentariu