Eveniment-Social

Rectorul Universitatii Cuza si directorul Editurii UAIC au primit Premiul de Excelenta in cultura

Publicat: 18 oct. 2016
1
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) si Editura Universitatii au primit Premiul Excelenta in cultura in cadrul Serii Valorilor, eveniment emblematic in cadrul celei de-a XXV-a editii a Sarbatorilor Iasului. Rectorul universitatii, prof. univ. dr. Tudorel Toader si directorul editurii, prof. univ. dr. Andrei CorbeaHoisie, au fost cei care au primit distinctiile in numele institutiilor pe care le conduc, premiul fiind inmanat de directorul Teatrului „Luceafarul” Iasi, Ioan Holban.

Citeste si: Eveniment marcant la Teatrul National. Primaria a premiat cei mai merituosi ieseni – GALERIE FOTO, VIDEO

In plus, unul dintre autorii editurii, prof. univ. dr. Grigore Tinica, eminent profesor universitar de chirurgie cardiovasculara la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, a devenit cu aceasta ocazie Cetatean de Onoare al Iasului.

Citeste si: PREMIANTII „Serii Valorilor”! In aceasta seara vor fi premiati cei mai de seama ieseni – UPDATE, FOTO

Seara Valorilor a avut loc vineri, 14 octombrie, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi si a reunit elitele valorice ale Iasului, de la elevi premiati la institutii si firme de prestigiu, sub auspiciile Primariei Municipiului Iasi si ale Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.Adauga un comentariu