Eveniment-Social

Record absolut, stabilit de seful Politiei! A incercat de sase ori sa devina avocat si a picat de fiecare data!

Publicat: 19 sept. 2016
1

@ Comisarul-sef a stabilit un record absolut: a dat examen de sase ori pentru a intra in Barou @ Ieri dupa-amiaza, a aflat ca a picat examenul din nou

Ieri dupa-amiaza, comisarul sef Aurelian Vasea Soric a aflat ca a picat pentru a sase oara examenul de admitere in Baroul Neamt. Examenul s-a sustinut la Iasi pentru toti candidatii din regiunea Moldovei. Aurelian Soric a fost seful Inspectoratului Judetean de Politie Neamt si a fost demis in anul 2010, dupa scandalul provocat de asasinarea interlopului Catalin Mararu, in Cafe Latino din Piatra Neamt.

„De ce e atât de interlop Mararu, pentru ca dadea bani la oameni si le lua camata? Câti nu dau bani? Sunt procurori care dau bani…”, a declarat Soric, intr-o conferinta de presa organizata la scurt timp dupa comiterea asasinatului. Prin aceasta replica, prin care le lua apararea camatarilor, si-a asigurat celebritatea. Ulterior, a fost destituit, pentru ca au fost gasite nereguli grave in gestionarea activitatii de la IPJ Neamt.

Liber de contract, a incercat sa intre in avocatura, ca si avocat definitiv. In anul 2011 a obtinut media finala de 4,34 la acest examen. In anul 2012 a luat 5,56. A fost perseverent, a mai invatat un an si a dat un astfel de examen si in anul 2013. De data aceasta, nota a fost ceva mai mare: 6,16. Pentru a intra in Barou avea nevoie de minim 7. Simtit ca de la an la an nota lui tot creste, a incercat si in anul 2014. De data asta, examenul l-a prins intr-o dispozitie proasta si a luat cea mai mica nota din din toti anii: 4. Rudele, prietenii, cunostintele sau chiar fostii subalterni au considerat ca aceasta dorinta de a deveni avocat a luat sfarsit, avand in vedere nota obtinuta. Dar nu a fost asa. Toti s-au inselat.

A mai dat odata examen si in 2015. A picat cu nota 5. Dupa cele cinci incercari esuate, vointa lui Soric s-a dovedit a fi de fier – s-a inscris si la examenul din 2016. De data aceasta, mult mai increzator. Ieri dupa-amiaza s-au afisat rezultatele: a picat cu 48 de puncte, din 100 de grile. La disciplina Organizarea profesiei de avocat a facut 15 puncte, la Drept civil a bifat corect 5 intrebari, la Procedura civila a bifat 7 intrebari, la Drept penal a pus 11 raspunsuri corecte, iar la Procedura penala doar 10 corecte. Pe fiecare materie in parte au fost cate 20 de intrebari. Cel mai probabil, toate aceste examene au reprezentat pregatirea pentru examenul de admitere din 2017. In anul 2013 a dat si examen de admitere in magistratura, insa a picat cu nota 3,5.
Comentarii
  • Uite asa au ajuns prin politie tot felul de idioti si puturosi care pe langa faptul ca nu au facut niciodata nimic, au mai ajuns si mari sefi ! pusi politic si pe baza de influenta bineinteles . Despre situatia rezultatelor, randamentului si eficientei pe care le da si le are politia nu cred ca mai are rost sa vorbim. O pot face foarte bine petentii care au fost furati, talhariti, care le-a fost pusa viata si siguranta in pericol si pt care politia nu a facut decat o simpla clasare ! In schimb se scriu tone de hartii, analize, situatii si statistici, zeci si zeci de nepotei si muhers rujate, iar eficienta……ZERO !

  • Domnule caltabos se pare ca nici dvs. nu ati terminat, nu liceul ca la liceu nu se invata gramatica! la folosit de dvs. trebuia in cazul de fata despartit, adica, pe intelesul tau de absolvent a patru clase, l-a!!!!

  • Aceasta este realitate in care traim. Oameni slabi, extrem de slabi sunt la comanda institutiilor statului. Unii sunt impertinenti si nesimtiti, dar sunt atat de nesimtiti incat nu inteleg cat de slab pregatiti sunt in realitate si insista ca nu este adevarat.
    Acest individ are un var, inspector la Biroul Economi IPJ Iasi, care ca si mai experimentatul si cunoscutul sau var, este un mare monument de prostie si infatuare!

Adauga un comentariu