National

Recompensa pentru cine ajuta la identificarea celor care au ucis 30 de caini la Targu Jiu

Publicat: 28 dec. 2011
1
Chiar de Craciun, la Targu Jiu, in cartierul Vadeni, au fost gasiti peste 30 de caini morti. Fundatia „Vier Pfoten” ofera o recompensa de 2.000 de lei celor care ajuta la identificarea celor care au pus la cale masacrul, potrivit Libertatea.
Cainii au fost descoperiti pe malul Jiului, iar in apa s-au mai gasit si multe resturi de animale. In apele Jiului au mai fost gasiti caini morti in luna octombrie a acestui an, la Uricani.
Fundatiile „Vier Pfoten” si „Speranta” condamna actele de cruzime de la Targu Jiu si solicita politiei locale declansarea unor investigatii amanuntite. De asemenea, se ofera o recompensa de 2.000 de lei pentru furnizarea de informatii care sa conduca la descoperirea vinovatilor.Comentarii
  • Plusez si eu , alaturi de „Doru” .Indicat ar fi ca toti maidanezii sa fie introdusi alaturi de tovarasul premar Nechita in incinta unei magazii fara posibilitatea de a iesi din ea.

  • ofer recomnpensa sibstantiala celui care ii prinde pe doru si pisicescu si ii inchide inb incinta unei magazii cu 3*0 de caini, f posibiliattea de a mai iesi vii de acolo

  • …si pe linga femeia nikita, sa mai bagam si pe de-alde FeNeQ si altii, ca tot avem jivine de-astea pe doua picioare aici, la tara la Iasi.

  • Ptr. vaca gabi.Fiind o dobitoaca , e normal sa impungi .Pana mai inveti sa scrii , te invit sa-mi umbli la prohab si sa te apleci alene ptr. a face un esofag.Marsh si dormiteaza langa javrele tale dragi!

  • pt pisicescu si doru…sunteti niste retardati , tampiti si in prag de sarbatoare va urez la mai multi caini sa va jupoaie de vii ca nu meritati sa respirati acelasi aer…

  • Adina , esti o mare nesimtita !!!Pai acum de sarbatori , o crestina asa ca tine , te dedai la astfel de urari?Inteleg ca esti o mare iubitoare de javre maidaneze si ca atare te invit sa-mi mangai si mie dulaul cel mare pana il imbanzesti .Daca nu-ti iese din prima , te las sa-l si saruti…

  • doar niste jeguri se pot bucura ca mor caini de astia. castrarea e solutia. la fel cum castrarea e solutia si pentru jegurile care sunt pro-eutanasiere.

Adauga un comentariu