National

Recidivist condamnat la inchisoare cu SUSPENDARE pentru VIOLAREA unei fetite

Publicat: 13 aug. 2015
1
Un recidivist a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru violarea unei fetite de 11 ani. Instanta a justificat decizia prin faptul ca… atacul nu a influentat dezvoltarea psiho-emotionala a copilei. Violurile pe banda rulanta care se petrec in Romania au la baza, se pare, si ingaduinta nepermisa a justitiei. In urma cu doar cativa ani, in judetul Mures, judecatorii au decis sa-l „ierte” pe un barbat care a violat o fetita in varsta de 11 ani, in conditiile in care violatorul era recidivist. 
Potrivit dosarului din instanta, barbatul a invitat-o pe fetita (n.r.- pe care o cunostea) la el acasa, spunandu-i ca vrea sa-i ofere niste alimente. Ajunsi in casa, inculpatul a incuiat usa, apoi s-a napustit asupra minorei. A imobilizat-o, dupa care a inceput sa o mangaie, sa o sarute si, impotriva vointei acesteia, a intretinut relatii intime. Dosarul a ajuns si pe rolul Curtii de Apel Targu Mures.Comentarii
  • „unde-i lege nu-i tocmeala ” sau asa ar trebui sa fie , dar in romania just…itia e libera si fara inhibitii , daca a-r pati la fel copilul acelui jud..ecator / judecatoa…re la fel ar fi sunat hotarirea judecatoreasca ???

Adauga un comentariu