Eveniment-Social

Receptie ca pe timpul lui Ceausescu pentru proiectul Axa Culturala

Publicat: 23 sept. 2013
1

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, distrus de administratia ieseana inca din primavara, cand a inceput taierea teilor, va beneficia in schimb de o adevarata tichie de margaritar. Actiunile pentru receptia bulevardului par rupte din pregatirile care se faceau pentru  manifestarile comuniste de pe 23 august. Pentru receptia programata pe 25 septembrie, angajatii de la SC Servicii Publice SA vor planta dumitrite in zona dintre Mitropolie si Piata Unirii.

„E bine ca vor sa planteze floricele. Daca ar lega si cateva crengi de tei prin salcami si daca le-ar mai si vopsi in verde, ar fi extraordinar. Bine ca nu vor sa lege fructe prin copaci ca la vizitele lui Ceausescu”, a opinat Cristian Radu, un iesean care traversa ieri bulevardul central. Potrivit reprezentantilor Primariei, plantarea de floricele este de fapt ocazionata de apropierea Sarbatorilor Iasului, dorindu-se asteptarea vizitatorilor cu un peisaj cat mai atractiv. „Pe data de 25 septembrie vom face receptia tehnica a lucrarilor si pana atunci, muncitorii de la spatii verzi vor reface aliniamentele stradale atat in ceea ce priveste lateralele, cat si partea din mijloc. Mai mult, dat fiind faptul ca incepand cu 1 octombrie se anunta si Sarbatorile Iasului, vom face in asa fel incat zona respectiva sa fie cat mai atractiva. Decizia celor de la Servicii Publice e sa planteze dumitrite”, a declarat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.
Comentarii
  • Mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu,nu s-a schimbat nimic parca si mai multa nesimtire de edil atotputernic .Chiar aseara ma uitam la un post strain de tv.si cit de frumos au deschis anul scolar impreuna cu presedintele tari,la noi e o tiganeala curata cu discursuri politice care e mai hot decit celalt,da, ca tot ce fac ei pentru noi la urma se rezuma la hotie ca orice fac trebuie sa si fure.SUMTEM O TARA DE TIGANI si mentalitate si obiceiuri MARETE ,de pe vremea raposatului.TIGANII EUROPEI ASTA SUNTEM SI ASTA SUNTETI TOV.POLITICIENI EXCROCI

Adauga un comentariu