National

Realizatorul de la B1TV, Andrei Badin, acuzat de SANTAJ. Plangerea a fost facuta de ADRIAN DUICU

Publicat: 23 iul. 2014
1

Se jura ca nu fura dar l-am prins cu rata-n gura, este zicala perfecta pentru realizatorul emisiunii “Actualitatea Romaneasca” de la B1TV, Andrei Badin.

Surse apropiate redactiei News Mehedinti au dezvaluit detalii INCREDIBILE din dosarul ADRIAN DUICU. Potrivit acestora, cazul fostului presedinte CJ Mehedinti face o victima in randul militantilor Basisti. Este vorba despre nimeni altul, decat realizatorul TV de la B1, Andrei Badin.

Citeste si Traian Basescu, amenintat cu o noua inregistrare video

In urma audierii lui Adrian Duicu, procuroii au gasit in interceptarile telefonice de la dosar, o convorbire in care Badin ii cere “bani de concediu” lui Duicu. Aceleasi surse au dezvlauit in EXCLUSIVITATE pentru News Mehedinti, ca Adrian Duicu ar fi inregistrat de curand la DNA o plangere penala impotriva lui Andrei Badin, pentru SANTAJ.

Rovana Plumb – motivul SANTAJULUI
Din discutiile care apar in interceptari, ar exista o convorbire in care realizatorul B1 Andrei Badin se lauda ca detine mai multe inregistrari si poze compromitatoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intentioneaza sa le difuseze in cadrul emisiunii “Actualitatea Romaneasca”.

Citeste si Basescu la adresa jurnalistului Andrei Badin: „Bai, caraghiosule!” (VIDEO)

Ulterior, tot in convorbirile telefonice apare o discutie intre Adrian Duicu si Badin, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti incercand sa ii spuna realizatorului sa nu faca aceasta emisiune. In schimb, Andrei Badin ii cere lui Duicu “o recompensa” pe motivul ca si-ar dori sa plece “intr-o excursie”.

Adrian Duciu este de acord si ii cere lui Badin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani ceruta, aproximativ 5.000 de lei. Pe interceptarile din dosar apare un sms trimis de Badin catre Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost facuta din contul uneia din cele trei societati detinute de catre familia Duicu, catre contul indicat de Badin.

Reamintim faptul ca la un moment dat, Andrei Badin a relizat emisiuni in cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de catre Adrian Duicu, perioada in care se numara printre apropiatii fostului presedinte CJ Mehedinti, fiind alaturi de el nu doar profesional, ci si la intalniri restranse.

Citeste si Unde se ascunde turnatorul studentilor care au organizat revolta de la Iasi din 1987?




Adauga un comentariu