National

Reactie furibunda de la Bruxelles: „Politicienii penali ataca in haita justitia”

Publicat: 28 sept. 2016
1

Ultimele scandaluri si dosare penale cu procurorii de la DNA, dar si cu Laura Codruta Kovesi in prim plan au avut ecou si la Bruxelles. A venit si prima reactie furibunda a unui europarlamentar care le ia apararea oamenilor legii in dauna politicienilor. Europarlamentarul Monica Macovei da de pamant cu politicienii. Victor Ponta, Sebastian Ghita sau Elena Udrea au intrat in catarea europarlamentarului.

Politicienii penali ataca in haita justitia. Trebuie opriti! Coalizarea politicienilor cu dosare penale impotriva DNA si a procurorilor anticoruptie este o bomba cu ceas pusa la temelia institutiilor judiciare si a democratiei. Spectacolul grotesc pe care l-au orchestrat in mod sincronizat, aseara, la televiziunile de stiri arata ca acesti politicieni sunt dispusi sa atace in haita justitia si institutiile statului. Cand te coalizezi impotriva justitiei, te pui contra intereselor oamenilor.

Ura si frica de DNA arata cat de bine functiona coalitia politicienilor penali, care se certau la televizor mimand ca sunt adversari politici, dar isi dadeau mainile cand furau si santajau indiferent de culoarea politica. Victor Ponta, Elena Udrea si Sebastian Ghita sunt doar cativa dintre ei, „generatia tanara” de politicieni, dar la fel de putreda ca generatia lui Adrian Nastase sau Dan Voiculescu, toti avand sloganul: „furati si distrugeti pe orice persoana si institutie care ne stau in cale”. Lor li s-a alaturat fostul presedinte, tot mai vehement, desi a fost victima incercarii de subrezire a institutiilor statului.

Daca exista semne de intrebare legate de teza de doctorat a procurorului sef DNA, atunci se poate cere o noua analiza a acesteia la Consiliul de specialitate. Victor Ponta ar trebui sa stie foarte bine cui trebuie sa se adreseze, ca sa nu traim intr-un circ continuu, ca cel cu autodenuntul facut ieri de Ghita. Ar fi bine ca in decembrie oamenii sa schimbe aceasta clasa politica, sa nu ajungem sub dictatura hotilor si coruptilor si a celor carora puterea le ia mintile.”, a tunat Monica Macovei intr-un comunicat de presa.
Adauga un comentariu