National

Reactie DURA a Elenei Udrea la adresa lui Traian Basescu. Ce vina ii atribuie fostului sef al statului

Publicat: 26 iul. 2016
1

Fosta blonda de la Cotroceni, Elena Udrea devoaleaza, in premiera, greselile pe care le-a facut Traian Basescu atunci cand era presedinte. Udrea crede ca numirile lui Basescu in functiile cheie precum cea a Laurei Codruta Kovesi, au fost gresite.

„Daca trebuie sa ii gasim vreo vina presedintelui este ca nu a intuit exact comportamentul si scopul – tinta al acestor oameni. Unii dintre oamenii care au fost pusi in functie cu scopul acesta – de a face institutii puternice si independente – au deviat si au preluat puterea pe care trebuia sa o aiba institutiile in propriile maini. Pun in executare planul lor personal.”, a tunat Udrea.

Si asta nu e tot. Deputata continua seria dezvaluirilor. ”Pentru ca sistemul functioneaza in continuare, sigur, nu la fel de acut, nu se mai intimpla ce s-a intimplat in februarie, cind mi-au facut sase cereri de arestare si retinere, cind erau oamenii luati pur si simplu daca deschideau gura.

Dar, totusi, sistemul functioneaza si astazi si incearca sa-si prezerve puterea si sa se mute de pe o functie pe alta, ma refer la doamna Stanciu, spre exemplu, mutata de la ICCJ la CCR, sau la dl.Coldea care a ramas in functie in ciuda schimbarilor de la virful SRI, schimbari care s-au oprit la dinsul”, a mai spus Udrea.
Adauga un comentariu