Magazin

Reactie dura a „Coiotului” de la Trooper: „Asta este Romania in 2016. Rockerii sunt considerati satanisti”

Publicat: 03 sept. 2016
1

Preotul Justinian Remus Cojocaru, de la Biserica Sfantul Dumitru Suceava, a cerut interzicerea unui concert al trupei Dark Funeral in cadrul unui festival din Suceava.

Demersul preotului a starnit reactii dure din partea comunitatii de rockeri si metalisti din Romania, inclusiv din partea lui Alin Dinca, membru al trupei Trooper.

Textul semnat de Alin Dinca a devenit viral pe Facebook, fiind distribuit de peste 1.200 de ori.

Iata ce a scris Dinca, pe Faceobok:

Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.

In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post „Pink Floyd”.

In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca „sunt prea dure”.

In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca „deranjeaza” ascultatorii.

In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de „Eu vara nu dorm” sau „Rau ma dor ochii ma dor”.

In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii.

Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru – Avem un relief minunat…

Coiotu’
Adauga un comentariu