Magazin

Reactia unui calugar fals in fata camerei de filmat: „In numele Tatalul, si Fiului, si Sfantului Duh, alb sa fie filmul”

Publicat: 27 oct. 2014
1

Zeci de impostori, falsi preoti si calugari pusi pe capatuiala, cu totii au stat umar la umar pe Dealul Mitropoliei cu oamenii veniti cu sufletul curat sa se roage la moastele sfinte.

Unul dintre sarlatani a fost prins luni de politistii locali, si de furie a blestemat camera de filmat, convins ca astfel se vor sterge probele care il incriminau.

Citeste si Pelerinii au vazut totul. Adevarul ascuns de ochii celor care nu au ajuns la moastele

Tot circul s-a petrecut in a patra zi de pelerinaj, in care crestinii l-au cinstiti pe Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucurestiului.

In numar mare au urcat Dealul Mitropoliei si cei fara frica de Dumnezeu. Printre ei si un asa zis calugar, suspectat de inselatorie. El a fost surprins de patrula calare a Municipiului Bucuresti in timp ce tinea predici in mijlocul credinciosilor si primea bani pentru asta.

Prima data e calm, convins ca politistii n-o sa-l identifice. Cand parea sa scapa basma curata, cei de la Patriarhie confirma ca minte, moment in care devine agresiv.

Citeste si Blestemul Bibliei DIAVOLULUI

Anatema dracului, anatema dracului. O sa ardeti in flacarile iadului”, spune falsul calugar.

Apoi isi face de mai multe ori cruce deasupra capului, dar pentru ca nu reuseste sa fie convingator, face tot ce ii sta in putinta sa se stearga imaginile.

„In numele Tatalul, si Fiului, si Sfantului Duh, alb sa fie filmul”, continua el.

Dincolo de toate aceste neplaceri, sfanta liturghie a fost impresionanta. Partriarhul Teofil al III-lea al Ierusalimului si Patriarhul Daniel l-au cinstit pe Sfantul Dimitirie cel Nou, cel caruia ii este inchinat acest pelerinaj. Mii de credinciosi s-au bucurat de sarbatoare si-au asteptat rabdatori sa ajunga in fata raclelor.

Citeste si Un calugar budist vrea sa moara prin meditatie

Delegatia Patriarhiei din Israel, cu icoana ce poarta un fragment din Sfanta Cruce, se va intoarce luni seara in tara sfanta. Pe Dealul Patriarhiei vor ramane si marti spre inchinare raclele cu moastele sfantului Dimitrie cel Nou si ale domnitorului martir Constantin Brancoveanu.

Pana acum, pe Dealul Patriarhiei s-au perindat peste 50 de mii de credinciosi.

Sursa: Pro TV
Adauga un comentariu