National

Reactia PSD dupa ce membrii PNL au fost ATACATI cu OUA

Publicat: 19 oct. 2014
1

Social-democratii resping acuzatiile liberalilor, potrivit carora atacurile electorale cu oua si pietre, indreptate impotriva membrilor din stafful de campanie al lui Klaus Iohannis, ar fi venit din partea oamenilor primarului PSD, Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, si sustin ca ii vor da in judecata, informeaza Agerpres.

”In privinta asa zisului incident acuzat de membrii PNL care sustin ca ar fi fost atacati cand distribuiau pliante electorale in orasul Voluntari, va informam ca respingem ferm aceasta afirmatie ! Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu oua sau cu orice altceva echipele de campanie liberale.

PNL doreste doar sa ne defaimeze si sa se victimizeze. Echipele de campanie ale PSD Ilfov s-au intersectat astazi cu echipele altor partide, aflate de asemenea in campanie, si nu au fost niciun fel de incidente. In lipsa unui candidat cu sanse, PNL naste diversiuni !

In fruntea scandalului provocat de PNL am observat ca s-a aflat dl Mihai Barbu, certat de mult timp cu legea, aflat in conflict cu autoritatile, un evazionist cunoscut si recunoscut in Ilfov, care isi muta afacerile de pe o firma pe alta, pentru a eluda taxele si impozitele la stat, alaturi de angajatii sai.

Sotia sa, Daniela Barbu, inspector la Inspectoratul scolar Ilfov, este cunoscuta ca facand politica in scolile din judet, fapt interzis de lege. Cu acelasi lucru se ocupa si directorul Casei Corpului Didactic Ilfov, Florin Petrescu, omul de casa al sotilor Barbu”, se precizeaza intr-un comunicat de presa, al PSD Ilfov.

Mai mult, social-democratii sustin ca ii vor da in judecata pe cei care au lansat acuzatiile, care, in viziunea lor, au avut drept scop jignirea presedintelui PSD Ilfov, Gabriela Firea, si primarului orasului Voluntari, Florentin Pandele.

”Ii vom da in judecata pe cei care astazi au dat nastere unui conflict la care noi nu am fost parte ! Scopul lor a fost sa jigneasca si sa ii puna intr-o lumina nefavorabila pe presedintele PSD Ilfov Gabriela Firea si pe primarul orasului Voluntari Florentin Costel Pandele. Scandalagii si dezinformatorii de la PNL Voluntari trebuie sa raspunda in fata legii pentru actiunea de astazi. Iar coordonatorul lor, evazionistul Barbu, sa raspunda, in plus, si in fata Fiscului”, potrivit aceleiasi surse.
Adauga un comentariu