Eveniment-Social

Razboiul declaratiilor la PSD Iasi. Nichita iese la atac

Publicat: 04 aug. 2015
1
Autosuspendat din PSD Iasi, primarul Gheorghe Nichita incearca sa revina in forta in formatiunea politica. Nichita a facut o serie de afirmatii, prin care sustine ca filiala Iasi a PSD a fost dezbinata de contestatarii sai si ca el este cel care incearca sa reunifice organizatia. In ultima vreme, primarul Iasului a facut mai multe vizite in judet, incercand sa se apropie din nou de membrii PSD, in contextul in care a pierdut sprijinul celei de la municipiu, pe care o si blameaza.
„Nu mi-e indiferent sa spunem fractiile care s-au creat in PSD Iasi pentru ca aici a fost un partid unit intotdeauna si n-a fost nevoie sa cream tensiuni niciodata. Acum vad ca lucrurile s-au mai agravat si incerc sa fac tot ce-mi sta in putere sa-i unesc inapoi si sa-i aduc la aceeasi masa la discutii, la dialog. Asta ma intereseaza cel mai mult, pentru ca am avut o runda de dialoguri cu organizatii intregi din zona judetului si atunci am vazut ca se creaza o anumita scindare si asta e rau pentru partid”, a declarat Gheorghe Nichita. Raspunsul filialei municipale nu a intarziat sa apara.
„In contextul ultimelor articole aparute in presa si in mediul online, in calitate de presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Iasi, fac cateva precizari pe care le consider necesare membrilor de partid si opiniei publice. Nu doresc, nu urmaresc si nu intentionez preluarea presedintiei Organizatiei Judetene a PSD Iasi. De asemenea, nu exista nici o tensiune provocata intre membrii de partid in vederea sustinerii unui anumit trend, existand doar dorinta onesta de a pastra un traseu decent si constant al organizatiei de partid in conditiile de criza politica a filialei judetene social-democrate induse de retragerea prin autosuspendare a presedintelui Organizatiei Judetene a PSD Iasi”, a declarat Mihai Chirica, seful organizatiei municipale PSD.Comentarii
Adauga un comentariu